Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 21:27

Έβγαλε αντίδραση και πήρε τη νίκη ο Αιολικός

Ένας ψυχωμένος Αιολικός έβγαλε αντίδραση μετά τις εξελίξεις της εβδομάδας και την αποχώρηση του Μ. Παπαματθαιάκη από την τεχνική ηγεσία και έφτασε σε μεγάλη νίκη, που τον διατηρεί στη μάχη τίτλου στον 6ο όμιλο!

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (4/12), η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε του ΑΟ Πυλίου Κω με 2-0 στον «Ταρλά» και επανήλθε στις επιτυχίες έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 44ο λεπτό, ο Πάτας πέτυχε με κεφαλιά από κόρνερ ένα καθοριστικό γκολ (1-0), δίνοντας άλλη ψυχολογία στην ομάδα του ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 79ο λεπτό, μάλιστα, ο Κρητικός με δυνατό σουτ «σφράγισε» το «τρίποντο» για το 2-0, που παρέμεινε μέχρι τέλους. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χατζηδημητρίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88ο λεπτό.

Διαιτητές: Μαυραντωνάκης, Πετρίδης (Χίου)-Σακάλογλου (Καβάλας)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Βρονταράς, Αγριμακης, Κουρούπης, Πάτας, Τακίδης, Μουζακίτης (68' Κρητικός), Νικολάου, Εμπουμπά (62' Πρωτούλης), Αποστολόπουλος, Λαμπράκης (82' Παπιομίτογλου), Πινειρο (82' Μωΰσίδης)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Μιαούδης, Μεντής (85' Παπαγεωργίου), Γ.Ι. Γεωργιάδης (56' Κεϊτά), Χατζηβασιλης, Μπριλάκης, Χατζησουλειμάν (56' Μαργαρίτης), Γ.Σ. Γεωργιάδης, Χατζηδημητρίου, Δεληζάνος, Ηλιόπουλος, Δρόσος.

(Φωτο: Sportlesvos.gr)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares