Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 22:19

Μεσολόγγης: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά»

Έπειτα από τις τέσσερις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του 6ου ομίλου, ήρθε ο πρώτος βαθμός για τη Θύελλα Ραφήνας και, μάλιστα, σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Οι πράσινοι απέσπασαν ισοπαλία από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη, με τον Νίκο Μεσολόγγη να μιλάει στο Soccerlive για τις πολλές και σημαντικές απουσίες που έχει η ομάδα του, αλλά και για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του.

«Εκτός από το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε βγάλει, με ομάδες που είχαν διαφορετικό στόχο από εμάς, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τραυματισμούς παικτών που έχουν αλλοιώσει την εικόνα μας, γιατί πρόκειται για βασικές και πολύτιμες μονάδες. Παρ' όλα αυτά, από το παιχνίδι της Ελευσίνας και μετά γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, για να εστιάσει στο ματς της περασμένης Κυριακής (21/11): «Στη Μυτιλήνη καταφέραμε να πάρουμε τον πρώτο μας βαθμό. Ο αντίπαλος είχε την κατοχή, χωρίς να έχει φάσεις στο επιθετικό τρίτο. Δίχως να δημιουργήσουμε κι εμείς κινδύνους λόγω των πολλών απουσιών που έχουμε στην επιθετική γραμμή, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο». Στον επίλογό του, ο Ν. Μεσολόγγης τόνισε: «Έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, πιστεύω όμως ότι με μια νίκη την Κυριακή (σ.σ. κόντρα στον ΑΟ Πυλίου Κω), θα ξαναμπούμε μέσα στον στόχο μας».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares