Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 22:04

Πάτησε κορυφή ο Πανελευσινιακός

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πέρασε ο Πανελευσινιακός που επικράτησε στο Πυλί του Α.Ο Πυλίου και έφτασε τους 12 βαθμούς στην βαθμολογία.

Καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια οι φιλοξενούμενοι που σκόραραν με Βεζιρτζόγλου (2), Αντωνακόπουλο και Μακρίδη ενώ για τον Α.Ο Πυλίου μείωσε ο Δρόσος. Επόμενο ματς για τους “βυσσινί” εκτός έδρας απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας.

πηγή: giafkasports.gr
Εικόνα
Στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γεωργιάδης προσπάθησε από μακριά να “κρεμάσει” τον Γκλώτσο με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.Στο 15’ ο Πανελευσινιακός απάντησε στις ευκαιρίες με τον Μπούση να σουτάρει άουτ ενώ στο 19’ ο Ερέρα εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Μπριλάκη σούταρε, με τον Τοπουζλή να απομακρύνει και να κρατά το μηδέν.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν όταν στην κόντρα επίθεση ο Βεζιρτζόγλου έκανε την παράλληλη πάσα και ο Αντωνακόπουλος από κοντά έκανε το 0-1. Στο 29’ ο Α.Ο Πυλίου προσπάθησε να απαντήσει, έχοντας φάση διαρκείας στην περιοχή με Κεϊτά, Χατζηφούντα και Χατζηδημητρίου με το σουτ του τελευταίου να περνά άουτ.

Ο Πανελευσινιακός στο 31’ προειδοποίησε ξανά με τον Ερέρα με ωραία τρίπλα να βρίσκεται απέναντι απ’ τον Τοπουζλή και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει με τα πόδια και στο 33’ βρήκε δεύτερο γκολ. Σε ωραία κόντρα επίθεση ο Πανελευσινιακός, πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Μανδαμαδιώτη να αποφεύγει τον Πλατέλλα, να σουτάρει, τον Μεντή να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή και τον Βεζιρτζόγλου στην συνέχεια σε κενή εστία να κάνει το 0-2 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανελευσινιακός πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Μπριλάκης προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Τοπουζλή, ο Βεζιρτζόγλου διάβασε την φάση και εύκολα πλάσαρε κάνοντας το 0-3 για την ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν. Μετά το σοκ του τρίτου γκολ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και στο 54’ απείλησαν με το σουτ του Δρόσου, με τον Γκλώτσο να απομακρύνει ενώ στο 65’ το δυνατό σουτ του Χατζηφούντα μέσα απ’ την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ.

Το γκολ για τον Α.Ο Πυλίου ήρθε στο 75’ όταν ο Χατζησουλεϊμάν έκανε υπέροχη σέντρα απ’ τα δεξιά και ο Δρόσος με κεφαλιά την έστειλε στο αριστερό παραθυράκι του Γκλώτσου για το 1-3. Από εκείνο το σημείο το ματς άνοιξε αρκετά αφού οι “βυσσινί” έψαχναν ένα δεύτερο γκολ ενώ ο Πανελευσινιακός είχε αρκετούς χώρους στην κόντρα επίθεση.

Στο 84’ ο Τοπουζλής είπε “όχι” σε πλασέ του Βαγγέλη όμως στο 89’ μετά από κάθετη πάσα του Λαζαρίδη ο Μακρίδης με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τοπουζλή για το 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, φάση στην οποία τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας του Α.Ο Πυλίου για διαμαρτυρία με τον Μαργαρίτη να παίρνει την θέση του κάτω απ’ τα δοκάρια για το υπόλοιπο του ματς.

Ο κορυφαίος
Καλό ματς απ’ τον Βεζιρτζόγλου, με τον σέντερ φορ του Πανελευσινιακού να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτιάχνει άλλο νίκη στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Διαιτησία
Παράπονα απ’ τον επόπτη Μαραθωνίτη έχουν κυρίως οι γηπεδούχοι, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι Ρεντίφης και Τσελεπίδης.

Οι συνθέσεις
Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας, Δεληζάνος, Χαζηβασίλης, Μπριλάκης (62’ Χατζησουλεϊμάν), Κεϊτά (80’ Παπαγεωργίου), Γεωργιάδης, Χατζηδημήτριου, Χατζηφούντας, Ηλιόπουλος (22 λ.τ. Μεντής), Δρόσος

Πανελευσινιακός (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μουσκάι (86’ Σεκούμπα), Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Μαρής, Αντωνακόπουλος (72’ Λαζαρίδης), Μπούσης (86’ Ξενοπανάγος), Βεζιρτζόγλου (76’ Βαγγέλης), Ερέρα (72’ Μακρίδης), Μανδαμαδιώτης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares