Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 19:28

Μοιρασιά για Ερμή Μελιγούς και Ερμιονίδα

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το γειτονικό ντέρμπι στο γήπεδο του Άστρους ανάμεσα στον Ερμή Μελιγούς και την ΑΕ Ερμιονίδας.

Οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), με τον γκολκίπερ Πονηρό να εξελίσσεται σε φιγούρα της αναμέτρησης, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε. Αποκορύφωμα υπήρξε το πέναλτι που εκτέλεσε στο 35ο λεπτό ο Καδάς και το οποίο μπλόκαρε εντυπωσιακά στη γωνία του! Λίγο νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Αντωνόπουλου, ενώ στο δοκάρι σταμάτησε και η προσπάθεια του Μπάξτον από πλευράς γηπεδούχων στο 80ο λεπτό. Στο 55ο λεπτό ο Ανδριανός σκόραρε για τον Ερμή, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για επιθετικό φάουλ στον Πονηρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι με παράπονα από τη διαιτησία έμειναν και οι δύο ομάδες. Από τον Ερμή ζητούν πέναλτι σε άλλες δύο περιπτώσεις πέρα από εκείνη στην οποία υποδείχθηκε, ενώ στην Ερμιονίδα φωνάζουν για το πέναλτι που δόθηκε.

Διαιτητές: Ρούτσης, Μπουρτζοβίτης-Πιέτρης (Κορίνθου)

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Κ. Γιαννούσης, Σ. Γιαννούσης, Μέντες, Γ. Ράλλιος, Σπ. Ράλλιος, Αδάμης (75' Παπαδόπουλος), Τσιώλης (65' Κονκάντια), Καδάς, Πολυμενάκος, Ανδριανός, Μπάξτον

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πονηρός, Οψιμούλης, Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Λαλούσης, Τρέσα, Αντωνόπουλος (75' Λαντίκας), Κυπαρίσσης, Τριμπόνιας (87' Χαλούβας), Τσόφλιος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares