Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 18:30

Εθνικός Πειραιά: «Τα... όργανα ξεκίνησαν από νωρίς»

Παράπονα για τη διαιτησία που συνάντησε στο ματς με τον Πανελευσινιακό εξέφρασε ο Εθνικός.

Το δελτίο τύπου

Τα... όργανα απ' ότι φαίνετα ξεκίνησαν από νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο σημερινό παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό, η διαιτησία στάθηκε κατώτερη των προσδοκιών αφού έκανε ό,τι μπορούσε ώστε ο Εθνικός να μην κερδίσει.
Ελπίζουμε η τριάδα να βρέθηκε σε κακή ημέρα αφού φρόντισε με τις αντίθετες και παρανοϊκές αποφάσεις τους να μην επιτρέψουν στον Εθνικό να διεκδικήσει αυτό που του άξιζε.
Δεν θα σταθούμε σε μεμονεμένες φάσεις, όπως η φάση του Κακοσίμου όπου ανακόπτεται με ανύπαρκατο φάουλ, για το πέναλτι που δεν μας δόθηκε, όπως και για εκείνο το... τραγικό που δόθηκε στον αντίπαλο, διότι θα... ξεφύγουμε.
Στηρίζουμε την ΚΕΔ και τους ορισμούς που κάνει όμως η ομάδα μας είναι διατεθειμένη να βάλει απέναντι της όποιον θέλει να της κάνει κακό.
Υ.Γ. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο και για την μέτρια εμφάνιση, αφού ως Διοίκηση που αναγνωρίζει τα λάθη της, δεν θέλουμε να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλο μας.
Εθνικός (Θ. Καλύβας) : Μπαντίκος,Πάππος, Αποστόλου, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, (71' Κώστας) Διάκος, Ντάφλας (72' Νταούλιας), Μπέλερης, Λύγκος, Στάμος, (60' Κούντου) Σάμιος (20' Κακοσίμος)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares