Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 15:08

Δανιήλ: «Προσβλέπουμε σε ένα αναβαθμισμένο και πιο ευέλικτο πρωτάθλημα»

Σε μία σειρά από ζητήματα που αφορούν στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αναφέρθηκε ο Άγγελος Δανιήλ, στον καθιερωμένο πρόλογο που συνοδεύει κάθε κλήρωση.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, αφού πρώτα εξήγησε τους λόγους των συνεχών αναβολών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι -επιτέλους- φτάσαμε στο σημείο της αφετηρίας, ακολούθως σημείωσε πως το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μπαίνει σε μία εποχή «αναβάθμισης και βελτίωσης», καλώντας άπαντες να ασχοληθούν με αυτό «με σεβασμό και σοβαρότητα». Υπενθύμισε την ευθύνη των ομάδων για την ύπαρξη απινιδωτή σε κάθε γήπεδο, ενώ παρουσίασε και την καινοτομία του «ηλεκτρονικού φύλλου αγώνος» που εισάγεται πιλοτικά από φέτος στο πρωτάθλημα. Δεν παρέλειψε, βεβαίως, να ευχηθεί στις ομάδες να έχουν υγεία και επιτυχίες, όπως επίσης και στον κόσμο να παρακολουθήσει ένα πρωτάθλημα που θα προσφέρει συγκινήσεις.

Αναλυτικά, η ομιλία του Α. Δανιήλ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πραγματοποίηση της κλήρωσης, μια και μεσολάβησαν πολλές αναβολές και καθυστερήσεις για να φτάσουμε ως εδώ. Παρά το γεγονός ότι ήμασταν έτοιμοι από το καλοκαίρι, αφού όπως γνωρίζετε η προκήρυξη της Κατηγορίας ψηφίστηκε στις 9 Ιουλίου, στο ποδόσφαιρο όμως τα πράγματα πολλές φορές περιπλέκονται, μια και δεν μπορείς πάντα να ενεργείς αυτόνομα, καθώς οι κατηγορίες εξαρτώνται η μία από την άλλη, ενώ παίζει φυσικά ρόλο και πότε υποβάλλονται οι δηλώσεις συμμετοχής. Κάθε αρχή και δύσκολη!

Για τη Γ' Εθνική πρόκειται να ξεκινήσει μία νέα περίοδος. Με αρχή από φέτος και χρονικό ορίζοντα τριετίας, προσβλέπουμε σε ένα αναβαθμισμένο και πιο ευέλικτο πρωτάθλημα. Ο σχεδιασμός εκκινεί, παραμένουμε όμως ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση που μπορεί να συμβάλει στην κατεύθυνση της αναβάθμισης και βελτίωσης της κατηγορίας. Ας αντιμετωπίσουμε όλοι μας, με σεβασμό και σοβαρότητα, το μεγαλύτερο πανελλήνιας εμβέλειας πρωτάθλημα της χώρας, μία διοργάνωση, η οποία απασχολεί άμεσα πάνω από τρεις χιλιάδες ανθρώπους και αν λάβουμε υπόψη μας και τις οικογένειές τους, συνολικά ασχολούνται με αυτό πάνω από δέκα χιλιάδες άνθρωποι, δηλαδή ο πληθυσμός μίας μεσαίας για τα ελληνικά δεδομένα πόλης.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και υγεία σε αθλητές, προπονητές και παράγοντες. Το πρωτάθλημα να προσφέρει συγκινήσεις, με ωραία παιχνίδια και αθλητικό συναγωνισμό και να το παρακολουθήσουν όσο δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι. Θα πρέπει, όμως, να μην ξεχνάμε ότι η πανδημία βρίσκεται ακόμη εδώ. Οφείλουμε όλοι να τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες και να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Σε αυτό το σημείο, με ό,τι περιλαμβάνει η προκήρυξη, θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο σημαντικά θέματα, που θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, οι γηπεδούχοι κυρίως, των αγώνων που θα γίνονται. Την υπενθύμιση της υποχρέωσης σε όλα τα γήπεδα να βρίσκεται απινιδωτής, αλλά και την ύπαρξη γραμμής ίντερνετ, ηλεκτρονικού υπολογιστή και εκτυπωτή. Θέλω να σας πληροφορήσω ότι από φέτος πιλοτικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, θα λειτουργήσει το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα, μία καινοτομία που θα βοηθήσει το πρωτάθλημα να αναβαθμιστεί και να γίνονται οι διαδικασίες πιο εύκολες για όλους. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της Επιτροπής διοργανώσεων για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να φτάσουμε στη σημερινή μέρα».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares