Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 19:24

Κοροπούλης: «Περιμένουμε την κλήρωση για να επικεντρωθούμε στους αγώνες»

Η έναρξη της σεζόν σηματοδοτεί τη νέα προσπάθεια που θα κάνει ο νεανικός Πανιώνιος προκειμένου να είναι πάλι μία πρωταγωνίστρια δύναμη στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Εν αναμονή των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και της κλήρωσης που θα γίνει την Παρασκευή, οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε συνεχή διαδικασία προπονήσεων και φιλικών αγώνων, με στόχο να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να διεκδικήσουν τους στόχους τους. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Δημήτρη Κοροπούλη στο Soccerlive: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα των παιδιών μέχρι τώρα στις προπονήσεις και τα φιλικά.

Πλέον, περιμένουμε την κλήρωση του πρωταθλήματος και τον καταρτισμό των ομίλων, ώστε να επικεντρωθούμε στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Το πλάνο, το οποίο μαζί με τη διοίκηση ξεκινήσαμε πέρσι, συνεχίζεται και η καθημερινή μας δουλειά εστιάζει στο να παρουσιάσουμε μία ομάδα, η οποία αφενός θα αφήνει το αγωνιστικό της στίγμα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, εντός ή εκτός έδρας, αφετέρου θα κάνει περήφανους όλους τους φιλάθλους του Πανιωνίου, για το αγωνιστικό της πρόσωπο και τον τρόπο παιχνιδιού της». Στον επίλογό του ο 42χρονος προπονητής απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους του Πανιωνίου, προκειμένου να είναι κοντά στην ομάδα τους και φέτος: «Καλούμε τον κόσμο, που τόσο πολύ μας έχει βοηθήσει, να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών μας και να τους δώσει την ώθηση ώστε η ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares