Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 21:41

Πανελλήνια θλίψη για τον χαμό του Νίκου Τσουμάνη

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην οικογένεια του Μακεδονικού, αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια του αθλητισμού, η αναπάντεχη απώλεια του Νίκου Τσουμάνη σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά, με μία αυτοσχέδια διπλή θηλιά στον λαιμό, αποτελούμενη απο τέσσερα δεματικά καλώδια μίας χρήσεως, που είχε ως συνέπεια να προκαλέσει τον ασφυκτικό θάνατό του. Από τις πρώτες έρευνες που διενεργήθηκαν δεν φάνηκαν να υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, γεγονός που αύξησε κατά πολύ τις πιθανότητες της αυτοχειρίας. Σαφώς, περισσότερα συμπεράσματα θα είναι εφικτό να εξαχθούν από το πόρισμα της νεκροψίας. Σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός του, ο εκλιπών, ο οποίος είχε αποκτηθεί από τον Μακεδονικό πριν από περίπου είκοσι μέρες, αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα οικονομικές και επαγγελματικές δυσκολίες, οι οποίες είχαν οξυνθεί από μία επιχειρηματική του ενέργεια στην Ηγουμενίτσα που είχε αρνητική έκβαση.

Ο Νίκος Τσουμάνης είχε ξεκινήσει τη διαδρομή του από τις ακαδημίες του Μακεδονικού, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Είχε δεκάδες συμμετοχών στη Super League με τις φανέλες της Ξάνθης, της Κέρκυρας, του Άρη και του Πανθρακικού, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε, επίσης, σε Απόλλωνα Πόντου και Τρίγλια, πριν επιστρέψει στον Μακεδονικό.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares