Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 22:50

Απέκτησε Βουτσελά ο ΑΟ Υπάτου

Την απόκτηση ενός νεαρού γκολκίπερ ανακοίνωσε ο ΑΟ Υπάτου, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο άλλη μία εκκρεμότητα στο ρόστερ του.

Ο λόγος για τον 22χρονος Νίκο Βουτσελά, ο οποίος έχει πέρασμα από ΑΟ Τρίκαλα, Κέρκυρα και Επισκοπή σε επίπεδο Super League 2 και Football League. Πλέον, τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΑΟ Τρίκαλα για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ενημέρωση του συλλόγου της Βοιωτίας αναφέρει: «Ο ΑΟ Υπάτου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Βουτσελά. Ο Βουτσελάς είναι γκολκίπερ που προέρχεται από ανώτερη κατηγορία παρά το νεαρό της ηλικία του. Είναι γεννημένος το 1999 στα Τρίκαλα και έχει ύψος 1.89μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕ Τρικάλων και στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΑΟ Τρικάλων. Το 2018 φεύγει από τη Θεσσαλία για λογαριασμό της Κέρκυρας στην Super League2 και την επόμενη χρονιά μετακομίζει στην Επισκοπή απ' όπου και ήρθε στην ομάδα μας. Καλωσορίζουμε τον Βουτσελά στην οικογένεια του ΑΟ Υπάτου και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Νίκο καλώς ήρθες στον ΑΟ Υπάτου».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares