Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 13:08

Καραδήμος: «Έχουμε κάνει αρκετά καλές κινήσεις και είμαστε σε καλό δρόμο»

Σε διαδικασία προετοιμασίας βρίσκονται στις τάξεις του Φωστήρα, ενόψει ενός πρωταθλήματος που ουδείς γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει.

Η ομάδα του Ταύρου έχει προγραμματίσει ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι για την Κυριακή στις 17:00 με αντίπαλο τον Παναρκαδικό, με στόχο βέβαια τη διατήρηση των ποδοσφαιριστών σε αγωνιστική εγρήγορση. Άλλωστε, το βασικό ζητούμενο για τους κιτρινόμαυρους είναι να αποκτήσουν συνοχή, όπως σημειώνει στο Soccerlive ο Λουκάς Καραδήμος. «Είμαστε μια εντελώς καινούρια ομάδα, συνεπώς το μεγάλο ζητούμενο για εμάς είναι να μπορέσουμε να αποκτήσουμε συνοχή. Έχουν έρθει πολλά παιδιά, τα περισσότερα από αυτά σε διαφορετικά διαστήματα, κάτι που είναι λογικό να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τη δουλειά μας» σχολίασε σχετικά ο 47χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Βέβαια, έχουμε κάνει αρκετά καλές κινήσεις και είμαστε σε καλό δρόμο. Η διοίκηση έχει κάνει ό,τι μπορεί για να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Ο Διονύσης Πανταζής (σ.σ. πρόεδρος) είναι κοντά μας σε ό,τι χρειαστούμε».

Αναφορικά με την παρατεταμένη καθυστέρηση στην έναρξη, ο Λ. Καραδήμος ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής: «Είναι γεγονός ότι η κατάσταση αυτή έχει κουράσει τους ποδοσφαιριστές, που κάνουν συνέχεια προπονήσεις και παίζουν φιλικούς αγώνες. Είναι λογικό να φέρνει κάποιον εκνευρισμό. Από την άλλη, όμως, μας κάνει και λίγο καλό σαν ομάδα, γιατί μας δίνεται με αυτό τον τρόπο παραπάνω χρόνο ώστε να δουλέψουμε και να αποκτήσουμε τη συνοχή που θέλουμε».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares