Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 16:31

Σταυριανός: «Πρόκληση το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε»

Επόμενος σταθμός στο... ταξίδι του ΠΑΟ Ρουφ στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος είναι η αναμέτρηση με μία ομάδα από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν το απόγευμα της Κυριακής (16:00) τον Εργοτέλη στο γήπεδο του Πανιωνίου, με τον Ισίδωρο Σταυριανό να υπογραμμίζει στο Soccerlive πως πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις της ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

«Είναι πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι, αλλά και μια ευκαιρία να δούμε τις δυνατότητες της ομάδας απέναντι σε αντίπαλο από μεγαλύτερη κατηγορία. Μας ενδιαφέρει να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε για το πρωτάθλημα, που είναι και ο πρωταρχικός μας στόχος» σχολίασε αρχικά ο 40χρονος προπονητής, για να καταθέσει πως το ζήτημα της πρόκρισης θα απασχολήσει την ομάδα του μόνο αν προκύψει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Όσον αφορά το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει σε ένα γήπεδο προδιαγραφών πρώτης κατηγορίας, αποκρίθηκε: «Είναι ευχάριστο για εμάς που θα παίξουμε σε ένα τέτοιο, εξαιρετικό γήπεδο. Είναι χαρά για όλους μας και κυρίως για τους ποδοσφαιριστές».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares