Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 11:38

Μεσολόγγης: «Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία - Περιμένουμε να δούμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Νίκος Μεσολόγγης, μιλώντας στο Soccerlive, για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα στη Θύελλα Ραφήνας, ενόψει της παρουσίας της στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη όταν πρέπει, ενώ προέβλεψε ότι, μετά τη μείωση των ομάδων και των ομίλων, το πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό και ανταγωνιστικό. «Προερχόμαστε από μία εξαιρετική χρονιά, η οποία ολοκληρώθηκε με εμάς να είμαστε πρωταθλητές. Η νέα σεζόν μας βρήκε με κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Ήρθαν κάποια νέα παιδιά, τα οποία προσπαθήσαμε μέσα από τη διαδικασία της προετοιμασίας, να τα ενσωματώσουμε, ώστε να συνθέσουμε το παζλ της αγωνιστικής μας παρουσίας. Έχουμε κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν έμεινε κάποιο παιδί πίσω» υπογράμμισε ο τεχνικός των πράσινων και πρόσθεσε σχετικά με το «σήμερα»: «Πλέον, περιμένουμε μετά την πρώτη αναβολή να δούμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι για μία πιο δύσκολη Γ' Εθνική, με λιγότερες ομάδες και λιγότερους ομίλους. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό και ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος και ελπίζω να μην έχουμε τα περσινά προβλήματα με τη διακοπή λόγω Covid-19».

Στον επίλογό του, ο Ν. Μεσολόγγης έστειλε το δικό του μήνυμα στην αθλητική οικογένεια: «Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά στον αθλητισμό, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι, να έχουν υγεία και να είμαστε κοντά σε αυτό που αγαπάμε. Να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά και για εμάς, αλλά και για τον κόσμο που του έχει λείψει ένα χρόνο το γήπεδο».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares