Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 16:48

Σπουδαία προσθήκη για τον ΠΑΟ Ρουφ

Στον ΠΑΟ Ρουφ η διοίκηση του συλλόγου δείχνει ότι φέτος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική και έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο.

 

Στο πλαίσιο αυτό η Αούστρια ήρθε σε συμφωνία με τον σπουδαίο μεσοεπιθετικό, Γιώργο Μπουντόπουλο. Ο χαρισματικός επιτελικός μέσος που την προηγούμενη χρονιά έκανε καλό πρωτάθλημα στην Football League με τα χρώματα της Σαντορίνης τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση Κουνάδη και αφού βρέθηκε στα γραφεία της ιστορικής ομάδας υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας. Ο Μπουντόπουλος σαφώς και είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά αφού μεταξύ άλλων έχει περάσει από Α.Ο.Χανίων (27 συμ, 3 γκολ), Πανηλειακό (3 συμ), Παναχαϊκή (20 συμ, 3 γκολ), Α.Ο.Τρικάλων ( 6 συμ). Λάρισα (17 συμ,2 γκολ), Απόλλων Αθηνών (12 συμ, 1γκολ), Σπάρτη ( 27συμ ,7 γκολ) και Παναργειακό.
Το δελτίο τύπου
Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ δυναμώνει και δείχνει τις προθέσεις του, προχωρώντας σε μια ακόμα ΔΥΝΑΤΗ μεταγραφική κίνηση, με την απόκτηση του πολύ έμπειρου επαγγελματία κέντρο-επιθετικού ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στα επαγγελματικά σαλόνια επι σειρά ετών φορώντας τις φανέλες των ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, ΧΑΝΙΩΝ, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,ΑΕΛ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ,ΣΠΑΡΤΗΣ, ΡΟΔΟΥ, ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ, και τελευταίος του σταθμός ήταν η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.
Καλως Ήρθες Γιωργος στην οικογένεια του ΠΑΟ ΡΟΥΦ!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares