Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 08:32

Ανέβασε στροφές στην παράταση και προκρίθηκε στην Καλαμάτα ο ΠΑΟ Ρουφ

O ΠΑΟ Ρουφ πέρασε νικηφόρα από την Καλαμάτα, όπου επικράτησε στην διαδικασία της παράτασης με 1-3 (1-1 καν. διάρκεια) του ΑΟ Διαβολιτσίου και μπαίνει την κληρωτίδα για την γ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού έβγαλε χαρακτήρα και έδειξε ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Superleague 2 αφού πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 26' με γκολ του Νιτσάκη, μετά από πάσα του Μάντζιου

Στη συνέχεια η Αούστρια είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι τη λήξη του α' ημιχρόνου χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα με τους Βενάρδο και Νητσάκη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με γκολ του Μουλιάτου.

Στο 75' ακυρώθηκε γκολ του Κανούτση ως επιθετικό φάουλ, ενώ στο 78' ο Νιτσάκης και στο 90' ο Νούτσος απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες ο ΠΑΟ Ρουφ. 

Στην διαδικασία της παράτασης ο Νούτσος πήρε το όπλο του καθώς με δυο προσωπικά γκολ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής χαρίζοντας τη νίκη-πρόκριση στην Αούστρια. 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Σαχσανίδης, Πλουμάτος (80' Φιλιμέγκας), Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Αλεξίου, Νητσάκης (76' Σιμάκου), Νατσιόπουλος (115' Αλεξανδρόπουλος), Μάντζιος (50' λ.τρ. Νούτσος), Καλλέργης (115' Ζελενίτσας), Βερνάρδος. 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares