Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 11:35

Με πολλές απουσίες στα Χανιά ο Χαραυγιακός

Παρά τα σημαντικά προβλήματα, ο Χαραυγιακός ετοιμάζεται για τον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη!

Χαραυγιακός: Το ταξίδι στη Σούδα (το απόγευμα αναχωρεί ακτοπλοϊκώς) , στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη, θα είναι μετά εμποδίων για τον Χαραυγιακό. Η ομάδα της Ηλιούπολης και ειδικά ο Μαργαρίτης

Χατζηαλέξης, έχει να αντιμετωπίσει στο αυριανό παιχνίδι πολλές απουσίες παικτών, που έχουν να κάνουν κυρίως με την έκδοση των δελτίων!

Ενώ το ίδιο ισχύει και για τις μεταγραφές! Ουσιαστικά οι Ηλιουπολίτες θα ταξιδέψουν σήμερα για τα Χανιά με αποστολής ανάγκης! Παρ’ όλα αυτά ο έμπειρος προπονητής του Χαραυγιακού αντιμετωπίζει με μεγάλη ψυχραιμία το ματσάκι αυτό. Κάτι που φαίνεται και στις δηλώσεις του, όταν ρωτήθηκε σχετικά:

«Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα με την έκδοση των δελτίων! Πηγαίνουμε στα Χανιά με πολλές απουσίες. Ακόμη και χωρίς τις νέες μεταγραφές μας. Αυτό όπως είναι επόμενο κάνει την αποστολή μας πολύ δύσκολη. Όμως δεν σημαίνει πως θα πετάξουμε λευκή σημαία. Έχουμε υποχρέωση να παραταχθούμε στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Αυτό άλλωστε κάνουμε πάντα. Είναι μια μάχη που πρέπει να δώσουμε και θα καταθέσουμε ακόμη και τη ψυχή μας, προκειμένου να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι. Το θετικό είναι πως η ψυχολογία μας είναι καλή και πάνω της θα ρίξουμε όλο το βάρος.

Εμείς βλέπουμε τον αγώνα αυτό, ως ένα μέρος της προετοιμασίας μας και είμαι σίγουρος πως στη λήξη του, θα έχουμε αποκομίσει πολλά και θετικά στοιχεία, χρήσιμα για το πρωτάθλημα».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares