Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 13:09

Ξεκίνησε με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του ο Φωστήρας

Ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες προετοιμασία του Φωστήρα ενόψει της νέας χρονιάς, που θα βρει την ομάδα να αγωνίζεται για ακόμη μία σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Υπό τις οδηγίες λοιπόν του Λουκά Καραδήμου έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν οι βάσεις ενόψει της προσεχούς σεζόν που θα είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική λόγω της πανδημίας.

Πριν από μερικές ώρες στο ποδοσφαιρικό τμήμα υποβλήθηκε σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις με την κατάσταση των ποδοσφαιριστών να δείχνει άριστη κάτι που σημαίνει ότι αρκετοί εξ αυτών τα πήγαν πολύ καλά στη μεταβατική περίοδο και δεν άφησαν τον εαυτό τους.. άπραγο.

Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις είναι καθημερινές ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας λαμβάνουν χώρα και πρωινές κάτι που δείχνει το στόχο που έχει θέσει ο σύλλογος του Ταύρου αναφορικά με τη νέα σεζόν. Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών χωρίς να γνωρίζουμε τις θέσεις και εντός των ημερών θα υπάρχουν εξελίξεις.

Κατά τα άλλα, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστοί και οι αντίπαλοι της ομάδας κατά την περίοδο της προετοιμασίας καθώς και οι μεταγραφικές προσθήκες που θα δώσουν άλλη πνοή στον Φονέα.

Τα εργομετρικά της ομάδας έγιναν στο Life Ergo του Νίκου Δρακογιαννόπουλου και παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τις μετρήσεις.

foneas3

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares