Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 00:21

Κρυφοκοιτάζει Super League 2 ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος μετά τις αποχωρήσεις της Παναχαϊκής, της Σαντορίνης, του Ορφέα Ξάνθης και του Ιάλυσου, αποκτά την ευκαιρία να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στη Super League 2.

Για τον λόγο αυτό ήδη στη Νέα Σμύρνη η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος για να είναι προετοιμασμένη για μία τέτοια περίπτωση ήδη έχει κινητοποιηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι στο οικονομικό σκέλος να βρεθεί το ποσό των 150.000 ευρώ για την κάλυψη της εγγυητικής αλλά και το υπόλοιπο ποσό που είναι 350.000 ευρώ και αφορά στο μετοχικό κεφάλαιο. Μάλιστα για τον λόγο αυτόν κατά τη διάρκεια της σεζόν η διοικούσα επιτροπή είχε επαφές με την Κυβέρνηση και κατάφερε να περάσει έτσι η ρύθμιση που αναφέρει ότι ο Πανιώνιος μπορεί να ανέβει στη Super League 2, μετά από ρύθμιση των χρεών με το κράτος να μπαίνει ουσιαστικά συνέταιρος, αφού μόλις ο Πανιώνιος γίνει ΠΑΕ με τη ρύθμιση αυτή το δημόσιο θα μπορεί να παίρνει το 5% από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και το 20% από τα εισιτήρια της κάθε σεζόν, διασφαλίζοντας έτσι ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος θα μπορεί να αποπληρώνει τις οφειλές της (προς το δημόσιο). Για αυτό στον Πανιώνιο είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για τη Super League 2.

Πηγή: fosonline (Ευτύχης Μαθιουδάκης)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

BANNER PAS NAXOU 2021

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares