Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 12:32

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στον Αιολικό | Στις 11/8 η Γενική Συνέλευση

Μπορεί ο Αιολικός Κ19 να βρισκόταν στη Δανία την προηγούμενη εβδομάδα για τη συμμετοχή του στο Capelli Sport Cup 2021, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο Τζιμ Αντωνάκα και συνεργάτες του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο σχεδιασμός της πρώτης ομάδας έμεινε πίσω.

πηγή: sportlesvos.gr

Γιάννης Μανούσος, Σταύρος Γριπιώτης και Μανώλης Παπαματθαιάκης βρίσκονταν σε ανοικτή γραμμή όλο αυτό το διάστημα, έχοντας διαδοχικές επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον σύλλογο και με την επιστροφή του Τζιμ Αντωνάκα από τη Δανία μπαίνει σε εφαρμογή το μεταγραφικό πλάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «SL» πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, αφού υπάρχουν ήδη προφορικές συμφωνίες. Ο Αιολικός είναι μάλιστα πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής επιτελικού μέσου, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόνο σε Super League 1 και 2, Football League, γεγονός που δείχνει τη φιλοσοφία πίσω από τις φετινές προσθήκες, που θα είναι από το «πάνω ράφι».

Να σημειωθεί ότι η έναρξη του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στη Μυτιλήνη, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον Ηρακλειώτη κόουτς.

Στις 11/8 η Γενική Συνέλευση στον Αιολικό

O Α.Ε.Π.Σ Αιολικός καλεί τα μέλη του στην ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 και ώρα 19:00 στην κεντρική κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Διοικητικός απολογισμός αγωνιστικής περιόδου 2020-21
2) Οικονομικός απολογισμός αγωνιστικής περιόδου 2020-21
3) Συμπληρωματικές εκλογές για την ανάδειξη αναπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου

Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 και ώρα 20:00 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σημειώνεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου.

Η χρήση μάσκας για την είσοδο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, καθώς και η τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Για τον ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares