Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 21:20

Συμφώνησε με Τσιώλη ο Φωστήρας

Σε μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία προχώρησε ο Φωστήρας δείχνοντας με αυτό το τρόπο τα σχέδια του ενόψει της νέας χρονιάς.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με σωστό πλάνο και ενέργειες από την πλευρά της διοίκησης, ο "Φονέας" δυναμώνει εκτός από το διοικητικό κομμάτι και στο αγωνιστικό.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση του Διονύση Πανταζή πραγματοποίησε το πρώτο μεγάλο μπαμ και έπεται η συνέχεια.

Τη φανέλα της ομάδας θα φοράει από εδώ και στο εξής ο 23χρονος επιθετικός, Απόστολος Τσιώλης.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από ανώτερη κατηγορία δεδομένου ότι τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου.

Το νέο απόκτημα των "κιτρινόμαυρων" μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και τον χαρακτηρίζει η πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση και η ταχύτητα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στα 17 του χρόνια επιλέχθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης να αγωνιστεί Κ19 της ομάδας όπου και έπαιξε για δύο χρόνια. Στη συνέχεια και πριν ακόμη συμπληρώσει το 20 έτος της ηλικίας του φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού καταγράφοντας 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Λουτράκι και Μαύροι Αετοί αποτέλεσαν τους επόμενους σταθμούς της καριέρας του. Με την ομάδα του Ελευθεροχωρίου ο Τσιώλης συμμετείχε σε 16 αγώνες πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Ο Ρήγας Φεραίος ήταν η επόμενη ομάδα του Τρικαλινού μέσου καταγράφοντας 23 συμμετοχές και τρία τέρματα.

Στη Νίκη Βόλου ο Τσιώλης αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια έχοντας σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας, πετυχαίνοντας κρίσιμα γκολ χαρίζοντας βαθμούς πολύτιμους στους κυανόλευκους.

*ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΖΕΝΤΗ ΤΟΥ, ΝΙΚΟ ΛΑΜΠΙΡΗ.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares