Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 23:44

Αποχώρησε από την Ηλιούπολη ο Νίκος Χάλκος

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Νίκος Χάλκος στην επίσημη σελίδα του ΓΣ Ηλιούπολης γνωστοποίησε την παραίτηση του από την διοίκηση της ομάδας ευχαριστώντας τα πρόσωπα που συνεργάστηκε.

Αναλυτικά:

Θα ήθελα, με την παρούσα, να γνωστοποιήσω την παραίτηση μου, για προσωπικούς λόγους, από την Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, μαζί με τα οποία τον τελευταίο χρόνο προσπαθήσαμε και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που διεκδίκησε και άξιζε να πάρει την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους επιχειρηματίες της πόλης μας και όχι μόνο και ιδιαιτέρως τον Γιώργο Τσακογιάννη, που με τις χορηγίες τους στήριξαν αυτή την προσπάθεια και στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μας, παρά τις αντιξοότητες που δημιούργησε η πανδημία.

Σε αυτή μας την προσπάθεια ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η συμβολή του Δήμου Ηλιούπολης και προσωπικά του Δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη, τον οποίο και ευχαριστώ για την αμέριστη ηθική και οικονομική βοήθεια που προσέφερε.

Τέλος, πρέπει να αναφέρω ότι η ομάδα παραδίδεται στον Γ.Σ. Ηλιούπολης χωρίς την παραμικρή οικονομική υποχρέωση και να ευχαριστήσω όλους τους Ηλιουπολίτες που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας και να τονίσω ότι, ανεξάρτητα από το εάν δεν μπορώ να συνεχίσω ενεργά ως διοικητικός παράγοντας της ομάδας, θα είμαι δίπλα στην Ηλιούπολη όπως ήμουν πάντα.

Νίκος Χάλκος

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

BANNER PAS NAXOU 2021

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares