Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 19:09

Ανανέωσε και ο Ιωαννίδης με τον Φωστήρα

Στον Φωστήρα το κομμάτι ανανεώσεων τρέχει χωρίς σταματημό με τη διοίκηση του συλλόγου να επιδιώκει την διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του περσινού κορμού.

Στο πλαίσιο αυτό μετά την παραμονή των Μπερνιδακη και Χριστοφιλέα ήρθε ακόμη μία ανανέωση με μια σημαντική μονάδα που την περσινή χρονιά με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε φρόντισε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στην κατηγορία.

Ο λόγος για τον Βασίλη Ιωαννίδη ο οποίος θα υπερασπίζεται το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής του Φωστήρα και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ικανότατος αριστεροπόδαρος άσος που φημίζεται για το φαρμακερό του πόδι και τις άψογες εκτελέσεις φάουλ τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση Πανταζή παραμένοντας κάτοικος Ταύρου τη νέα περίοδο.

Ο Ιωαννίδης ήταν εκ των κορυφαίων τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αφού είχε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του Φονεα πραγματοποιώντας εξαιρετικες εμφανίσεις.

Μάλιστα παρότι δέχτηκε αρκετες προτάσεις, εκείνος προτίμησε να παραμεινει στην ιστορική ομάδα δείχνοντας ότι έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και βασικό σκοπό να διεκδικεί διακρίσεις με τον Φωστήρα.

Έτσι λοιπόν ο Λουκάς Καραδήμος θα έχει το κεφάλι ήσυχο όσον αφορά την αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής αφού ο Ιωαννίδης εμπνέει σιγουριά, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares