Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 18:18

Νίκος Στάμος: «Κάθε Κυριακή θα επιδιώκουμε τη νίκη, θέλουμε δίπλα τον κόσμο μας»

Ο Νίκος Στάμος θα είναι από τους μοναδικούς παίκτες από την περσινή ομάδα του Εθνικού Πειραιά που θα παραμείνει στο ρόστερ του συλλόγου.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με το φαρμακερό πόδι απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχτηκε από την διοίκηση Δημήτρη Κουλούρη και θα είναι από τους πρωταγωνιστές στη φετινή πορεία της ομάδας.

Ο αρχηγός του Εθνικού μίλησε στο soccerlive.gr για τους λόγους που είπε το "ναι" λέγοντας: "Θεωρώ ότι ο Εθνικός Πειραιά θα πραγματοποιήσει μια πορεία αντάξια της ιστορίας και του ονόματος του. Ο Εθνικός είναι συμβιβασμένος με τον πρωταθλητισμό και γι αυτό το λόγο αποφάσισα να παραμείνω στην ομάδα. Κάθε Κυριακή θα επιδιώκουμε τη νίκη και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός μας. Θέλουμε δίπλα τον κόσμο της ομάδας καθώς η στήριξη του μας δίνει δύναμη και μας ωθεί ώστε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Για τη διοίκηση Κουλούρη και την προσπάθεια που κάνει, ο ίδιος τονισε: "Ο κ. Κουλούρης δείχνει έμπρακτα ότι προσπάθει να επαναφέρει την ομάδα εκεί που ανήκει. Χρειάζεται στήριξη και νομίζω ότι τέτοιου είδους άνθρωποι σπανίζουν στο ποδόσφαιρο. Σε τόσο δύσκολες εποχές κάνει υπερβάσεις και νομίζω ότι ο Εθνικός μέρα με την μέρα θα αλλάζει επίπεδο".

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares