Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 22:29

Απέκτησε τον Μπαντίκο ο Εθνικός Πειραιά

Η διοίκηση Κουλούρη στον Εθνικό Πειραιά δείχνει τις προθέσεις της ενόψει της νέας σεζόν αφού ήδη αρχίζει και πραγματοποιεί τις πρώτες μεγάλες κινήσεις που αφορούν το ρόστερ της ομάδας.

Έτσι μετά τον Μανώλη Λύγκο, ήρθε η δεύτερη μεταγραφική κίνηση που προκαλεί αίσθηση αφού η ιστορική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακας της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, την εστία του Εθνικού Πειραιά θα υπερασπίζεται στο νέο πρωτάθλημα ο Γιάννης Μπαντίκος.

Ο Τρικαλινός πορτιέρο μετά την αποδέσμευση του από τον Φωστήρα δέχτηκε κρούση από τη διοίκηση των "κυανόλευκων" και αφού είδε το project, απάντησε θετικά.

Με αυτή τη κίνηση η θέση του άσου 'κλειδώνει" στους Πειραιώτες αφού ο Μπάντι αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Εθνικό Πειραιά με την εμπειρία του και την προσωπικότητα του.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Φωστήρας ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από την Προοδευτική για αρκετά χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοινωση

Το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Πειραιά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Μπαντίκου.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γεννηθείς το 21/5/1988 (33 χρονών) και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Τα τελευταία χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες που αγωνίστηκε κάνοντας πρωταθλητισμό πραγματοποιώντας μάλιστα σπουδαίες εμφανίσεις.

Έχοντας την εμπειρία της κατηγορίας και λαμβάνοντας υπόψιν ότι ταυτίζεται με την έννοια του πρωταθλητισμού, η διοίκηση του κ. Κουλούρη κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας έναν σπουδαίο πορτιέρο που βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Μεταξύ άλλων ο Μπαντίκος έχει περάσει από Πανελευσινιακό, Προοδευτική, ΠΑΟ Ρουφ, Δόξα Βύρωνος, Ηλυσιακό, Εθνικό Αστέρα και από τις υποδομές της ΑΕΚ.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Μπαντίκο στην μεγάλη οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares