Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 14:04

Κοροπούλης: Πολύ καλά δουλεμένη ομάδα ο Ηρόδοτος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιώνιου για το ματς της Κυριακής όπου για την 1η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλων των αγώνων μπαράζ, ο Ιστορικός φιλοξενείται στη Νέα Αλικαρνασσό από τον Ηρόδοτο.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους "κυανέρυθρους" στην προσπάθεια που κάνουν για να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν με τον Δημήτρη Κοροπούλη μετά από αρκετό καιρό να υπολογίζει σχεδόν στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του.

Και λέμε σχεδόν διότι εάν εξαιρεθούν οι απουσίες των Ζαμάνη, Τριάντη και Παπαδόπουλου, ο νεαρός κόουτς βλέπει τους Σταμάτη και Δρίτσα να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα ενώ μετά από αρκετό καιρό επιστρέφει και ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Ζάχι.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον κ. Κοροπούλη ο οποίος αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

"Τα παιδιά περιμένουν με απυνομονησία τα παιχνίδια. Οπωσδήποτε ο καιρός, η πολύ ζεστή και η αποχή των τριών εβδομάδων θα επηρεάσει όλες τις ομάδες. Όμως εδώ που φτάσαμε καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας και να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το όμορφο το ταξίδι".

Για το εάν θεωρεί ότι η Κηφισιά και ο Πανιώνις είναι τα φαβορί για τα δυο εισιτήρια, ο κ. Κοροπούλης είπε

"Η κάθε ομάδα έχει τις δικιές της πιθανότητες. Είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία που δεν θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο οι πορείες των ομάδων κατά τη διάρκεια της χρονιάς όσο ο βαθμός ετοιμότητας τους και η επιθυμία του καθένα να εκπληρώσει το στόχο του".

Για την εικόνα που έχει για τον Ηρόδοτο, ο κόουτς του Ιστορικού πρόσθεσε:

"Πρόκειται για μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη από έναν εξαιρετικό προπονητή όπως είναι ο κ. Σκύβαλος με τον οποίο έχουμε συναντηθεί σε επίπεδο Κ20 όταν εργάζονταν στον Πλατανιά. Ο Ηρόδοτος έχει ένα μείγμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών που σε συνδυασμό με την δύναμη της έδρας που παραδοσιακά έχει η συγκεκριμένη ομάδα, θα αποτελέσουν έναν αξιόλογο αντίπαλο για τη δική μας ομάδα".

Για τους βαθμούς που απαιτούνται ώστε ο Πανιώνος να ειναι σίγουρος για την άνοδο, ο κ. Κοροπούλης σημείωσε

"Νομίζω ότι για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με αριθμούς θα πρέπει να έχουμε ήδη ένα δείγμα πρώτων παιχνιδιών"

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares