Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 18:35

Άσχημα νέα για τον Πανιώνιο για το θέμα των χρεών

Άσχημα τα νέα για τον Πανιώνιο, αφού η κυβέρνηση αποφάσισε να αποσύρει την τροπολογία για την μεταφορά των χρέων στα φυσικά πρόσωπα.

Πηγή: gazzetta.gr
Ανατροπή της τελευταίας στιγμής με την τροπολογία που αφορά την μεταβίβαση των χρεών των ποδοσφαιρικών ομάδων προς το Δημόσιο στα φυσικά πρόσωπα. Μπορεί η εν λόγω τροπολογία να είχε συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο Αυγενάκη και είχε κατατεθεί στη γραμματεία της κυβέρνησης προκειμένου να προωθηθεί προς ψήφιση στη Βουλή εντός του Ιουνίου, αλλά μετά από απόφαση της τελευταίας στιγμής της κυβέρνησης αποφασίστηκε η τροπολογία αυτή να αποσυρθεί μέχρι νεωτέρας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά από αυτές τις εξελίξεις, ουσιαστικά μπαίνει ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες του Πανιωνίου να επιστρέψει κάποια στιγμή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Και αυτό γιατί με τα χρέη προς το Δημόσιο να ξεπερνάνε τα 8 εκατ. ευρώ και να τον ακολουθούν όταν θα επιστρέψει ως ΠΑΕ, και χωρίς κάποιος να είναι διατεθειμένος να μπει να βοηθήσει, ο Πανιώνιος καταδικάζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.


Και αυτό γιατί με την απόσυρση της τροπολογίας ουσιαστικά ακυρώνεται η όποια αγωνιστική άνοδος του Ιστορικού από την Γ' Εθνική, αφού καταλαβαίνει κανείς πως με αυτό το χρέος δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Super league 2. Με την απόσυρση της τροπολογίας αυτής, η κυβέρνηση χάνει και τις όποιες πιθανότητες είχε κάποια στιγμή να πάρει πίσω κάποιες από τις οφειλές από τα όποια φυσικά πρόσωπα στα οποία θα μεταβιβάζονταν τα χρέη του Δημοσίου, αφού θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους Νεοσμυρνιώτες να ανέβουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares