Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 20:21

Νικηφόρο φινάλε για την Ηλιούπολη κόντρα στον Αήττητο

Με νικηφόρο αποτέλεσμα κατάφερε να κλείσει τις υποχρεώσεις της η Ηλιούπολη, επικρατώντας με 1-2 επί του Αήττητου Σπατών. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους οι Αγοραστός και Λάμπει, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά, ο πολυτιμότερος για αυτούς σήμερα, Σερέπας.

Στο 12' η ομάδα της Ηλιούπολης άνοιξε το σκορ με πλασέ του προωθημένου Αγοραστού, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βινίσιους. Επτά λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σερέπα, ο οποίος εκτέλεσε το πέναλτι που η ομάδα του κέρδισε σε ανατροπή του Στυλιανοπούλου. Ο Κουτσίκος κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα, όμως ο επιθετικός των γηπεδούχων σκόραρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 57', η Ηλιούπολη έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά κεφάλι στο ματς, με το σουτ του Λάμπη προ κενής εστίας να περνά άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 64', με σουτ στην κίνηση, ανάγκασε τον Παναγόπουλο σε εξαιρετική επέμβαση. Τρία λεπτά αργότερα όμως, ο επιθετικός της Ηλιούπολης ευστόχησε, εκτελώντας τον Παναγόπουλο σε τετ α τετ. Στο 69', με την φιλοξενούμενη ομάδα να κυριαρχεί εμφανώς στο παιχνίδι, ο Φάρος πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στα υπολειπόμενα λεπτά του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε και το 1-2 έμεινε ως το τέλος, με την Ηλιούπολη να ολοκληρώνει με νίκη την φετινή παρουσία της στο πρωτάθλημα και τον Αήττητο να καταφέρνει να παραμείνει στην κατηγορία, παρά την αδυναμία των γηπεδούχων να πάρουν κάποιον βαθμό από το σημερινό παιχνίδι.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Τσιώλης): Παναγόπουλος, Νομικός, Ασλάνι (83' Μπότσι), Στυλιανόπουλος, Σπίντζος, Γκρόσιος, Δαχτυλίδης, Παπανικολάου (72' Ιωαννίδης), Σερέπας, Πλαβούκος (59' Ροδής), Γκαβασιάδης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Τασιόπουλος): Κούτσικος, Πολίτης, Ντόκος (71' Λεβέντης), Τσατσαρής, Αγοραστός, Γλυνός (55' Αγκόλι), Γάγγος, Ορφανός (46' Φάρος), Γεμιστός, Βινισιους (85' Δήμου), Λάμπι (85' Γεωργιάδης)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares