Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 00:29

Νίκησε τον Χαραυγιακό και σφράγισε την παραμονή του ο Εθνικός

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Μακρίδη και τον λιγοστό κόσμο του, ο Εθνικός πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-1 επί του Χαραυγιακού στο Ελ Πάσο πανηγυρίζοντας την παραμονή στην κατηγορία.

Απολαυστικές φάσεις από τις δυο ομάδες, νέα βαθιά «ανάσα» για τους Πειραιώτες που έφθασαν τους 11 πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στους 14β. της 4ης θέσης παρέμειναν οι Ηλιουπολίτες.

Στο 4’ έπειτα από κόρνερ του Στάμου και στο 27’ ύστερα από σέντρα του Αρκούδα, ο Μακρίδης με δυο δυνατές κεφαλιές σημείωσε το 2-0! Στο 43’ ο Πλούμης αξιοποίησε την όμορφη λόμπα-ασίστ του Αλσίνιο και μείωσε σε 2-1.

Ατο 58' έγινε ανεπανάληπτο τετ α τετ του Ορφέα Παρασκευόπουλου με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι με δυνατό σουτ (ακούμπησε και ο Μπακόλας). Στο 65' την ίδια τύχη είχε το σουτ του Μακρίδη, με τον Αγγελόπουλου στο 77' μετά από πάσα του Σαρηγιάννη να σημειώνει το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Φίτσας Γ. (Δ. Αττικής), Καλκάνης Κ. (Αν. Αττικής) - Κοκμότος Ι. (Δωδεκανήσου).

Εθνικός Πειραιά (Ντανιέλ Μπατίστα): Μπακόλας, Γκαρδιακός, Αρκούδας, Παπαγεωργίου, Πεχλιβανίδης, Κούντου (82’ λ.τρ. Μπασινάς) Βαγγέλης (74’ Βουλωμένος), Αγγελόπουλος, Μακρίδης (74’ Ματσαδές), Στάμος (46’ Λεπενιώτης), Σαρηγιάννης (82’ Λαζαρίδης).

Χαραυγιακός (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Λαμπρόπουλος, Τσέκος, Παρασκευόπουλος Π., Κουτσοποδιώτης, Μαραγκουδάκης, Οικονόμου, Παρασκευόπουλος Ο., Ντούνης, Πλούμης (46’ Κουκοβίνης), Κουτσούμπας (73’ Δραμουντάνης), Αλσίνιο (46’ Κασσιανός).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares