Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 15:16

Φωστήρας: Ξεχωριστό ντεμπούτο για τους Χατζηκυριάκο - Αρβανίτη

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Φωστήρα έχει αλλάξει επίπεδο και φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να προσδίδει την ποιότητα που απαιτεί ο κάθε τομέας ούτως ώστε να βελτιώνεται χρόνια με χρόνια.

Στις υποδομές του συλλόγου γίνεται άρτια δουλειά και κύριος στόχος είναι η ομάδα να βασίζεται στα επόμενα χρόνια στα δικά της παιδιά.

Την προηγούμενη Κυριακή δύο ποδοσφαιριστές έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων με τον έναν εξ αυτών να μην έχει συμπληρώσει καν το 17ο έτος της ηλικίας του.

Ο λόγος για τον Σπύρο Χατζηκυριάκο, το νερό στο που επιλέχθηκε από το Βαγγέλη Σταυρακοπούλο και ο πρώτος τα πήγε εξαιρετικά αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για ένα φερελπι κεντρικό αμυντικό που έχει όλες τις προδιαγραφές εφόσον δουλέψει και συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια να κάνει βήματα προόδου.

Προσηλωμένος αμυντικά του καθήκοντα και έχοντας το καθαρό μυαλό στις τοποθετήσεις του ο Χατζηκυριάκος ήταν όλα τα λεφτά.

Το δεύτερο όνομα που έκανε εντύπωση σε όσους παρακολούθησαν το ματς ήταν εκείνο του Αρβανίτη που προέρχεται επίσης από τις υποδομές της Ταυριωτικης ομάδας.

Όλα αυτά δείχνει ότι η δουλειά που γίνεται στις υποδομές δείχνει να έχει αντίκρισμα και ευχή όλων είναι ο Φωστήρας τα επόμενα χρόνια να αποτελεί μία ομάδα που θα βασίζεται σε δικούς της ποδοσφαιριστές.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares