Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 01:39

Πέτρος Δημητρίου: Η Ηλιούπολη θα βρεθεί στη κατηγορία που της αξίζει

Μετά τον Σωτήρη Τζουμερκιώτη ήταν η σειρά του Πέτρου Δημητρίου να αποχαιρετήσει τον ΓΣ Ηλιούπολης κάνοντας λόγο ότι στο συγκεκριμένο σύλλογο έχει ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές.

Αναλυτικά

Γύρισα στην ομάδα της καρδιάς μου όπου έχω γευτεί δυο ανόδους έχοντας πολλές ευχάριστες εικόνες και στιγμές του παρελθόντος. Με την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο μου που με δέχτηκαν με μεγάλη ικανοποίηση ξεκινήσαμε το χτίσιμο της ομάδας για το τοπικό πρωτάθλημα και τελικά ξεκίνησε το ταξίδι για την Γ' Εθνική.

Επιλέξαμε έναν εξαιρετικό team με προπονητή τον Άκη Τζουμερκιώτη, γυμναστή τον Ιγνάτιο Σακελλαρίδη, προπονητή τερματοφυλάκων τον Βασίλη Βαλλιανό και σκάουτερ τον κ. Γκριτζά. Προχωρήσαμε στο χτίσιμο της ομάδας με τη συμπαράσταση της διοίκησης που είχαμε μια κοινή συνισταμένη: Να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζε ικαλό ποδόσφαιρο με χημεία νεαρών παιδιών και έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Μετά την πολύ καλή προετοιμασία από τον γυμναστή φυσικής κατάστασης Ιγνάτιο Σακελλαρίδη και την προπόνηση τεχνικοτακτικής από τον ικανότατο και αξιόλογο προπονητή που το μέλλον του ανήκει, κ. Τζουμερκιώτη καταφέραμε να κάνουμε ένα σύνολο που σε 12 φιλικά με ομάδες Γ' Εθνικής και Super League 2 κάναμε μόνο μια ήττα . Στη συνεχεία στα 5 επίσημα παιχνίδια που δώσαμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο επίσης κάναμε μονό 1 ήττα και όλα αυτά συνετέλεσαν στο άριστο κλίμα και στην οικογένεια που είχαμε χτίσει εντός της ομάδας.

Ευχαριστώ θερμά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους φροντιστές κ. Ξανθοπουλο και κ. Κόρρα και τον φυσιοθεραπευτή κ. Φούντα για την άριστη συνεργασία που είχαμε.

Κλείνοντας η ομάδα παραμένει σε τροχιά τίτλου και με την δουλεία που έχει πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια της διοίκησης η ομάδα θα βρεθεί στη κατηγορία (super league 2) που της αξίζει και εκεί που την είχα αφήσει όταν έφυγα.

Τέλος ευχαριστώ τους φίλαθλους τους Rebels και όλο τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares