Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 22:33

Μεταγραφική κίνηση με Νίκο Λέκκα ο Φωστήρας

Η διοικηση του Φωστηρα θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσει τον ιστορικό σύλλογο σε ανταγωνιστικό επίπεδο παρά τις δυσκολίες της εποχής λόγω της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν τον Νίκο Λέκκα, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας.

Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση από πλευράς διοίκησης καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Ταύρου στην προσπάθεια που θα κάνει στον 6ο όμιλο της Γ Εθνικής στα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της χρονιάς.

Εκτός από την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ο Λέκκας έχει περάσει από Προοδευτική, Ατσαλένιο, Ζάκυνθο και πολλές άλλες ομάδες έχοντας συμμετοχή στις εθνικές κατηγορίες για πολλά χρόνια.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Φωστήρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Λέκκα.

Ο 31 έτους επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα μας κατά την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Τελευταίος σταθμός του Νικόλαου Λέκκα ήταν ο Ατσαλένιος, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και σε Προοδευτική, Βύζαντας Μεγάρων, Ρόδο, Ζάκυνθο, Σαρωνικό.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares