Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 10:01

Παραιτήθηκε και ο Νίκος Κουντουριώτης από τον Χαραυγιακό

Μετά τον Βαγγέλη Κουνέλη ακόμη ένα ισχυρό διοικητικό στέλεχος αποχωρεί από το Δ.Σ. του Χαραυγιακού.

Ο λόγος για τον Νίκο Κουντουριώτη ο οποίος μετά από 15 χρόνο συνεχούς παρουσίας στο σύλλογο από το πόστο του παράγοντα αποτελεί παρελθόν από τη θέση του αντιπροέδρου.

Μάλιστα μέσα από την επιστολή του φαίνεται η περηφάνια που αισθάνεται για το σύλλογο τονίζοντας ότι πλέον επιστρέφει στην κερκίδα ως φίλαθλος για το σύλλογο.

Αναλυτικά:

Είναι μικρές μερικές σειρές για να περιγράψω τι αισθάνομαι και τι έχω ζήσει με την ομάδα του Χαραυγιακού. Την ομάδα που υπηρέτησα από μικρό παιδί ως φίλαθλος και ως παράγοντας τα τελευταία 15 χρόνια. Παρ' όλα αυτά, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Από σήμερα το κομμάτι της διοίκησης στο σύλλογο που αγάπησα αποτελεί παρελθόν και παίρνω θέση εκεί που έχω συνηθίσει, στην κερκίδα για να υποστηρίξω την αγαπημένη μου ομάδα.

Συνήθως αποχωρείς από κάπου όταν έχεις... αδειάσει ή όταν θεωρείς ότι έχεις προσφέρει τα πάντα. Νομίζω είχα τη δύναμη να δώσω πολλά περισσότερα, όχι μόνο εγώ αλλά και ο Βαγγέλης Κουνέλης. Παρ' όλα αυτά, ορισμένες συμπεριφορές είναι κατώτερες από την αξιοπρέπεια μας. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα.

Το μόνο που θέλω να πω, είναι ότι υπήρχαν ορισμένα πρόσωπα που οφείλω να ευχαριστήσω. Ευχαριστώ λοιπόν τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές που πέρασαν από το σύλλογο καθώς ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές κατακτώντας δυο ανόδους στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, τους συνεργάτες μου στην διοίκηση και κυρίως τους Μανώλη Φύτρο και Βαγγέλη Κουνέλη.

Επίσης το φίλαθλο κόσμο όπως και τους οργανωμένους φιλάθλους που αποτελούν τον ζωντανό πυρήνα της ομάδας. Πλέον παίρνω θέση στην κερκίδα για μια ομάδα που έχει μεγαλώσει πολλές γενιές. Εις το επανιδείν...

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares