Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 09:37

Φύτρος: «Δεν υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με κλειστές τις πόρτες»

Ο διοικητικός ηγέτης του Χαραυγιακού, Μανώλης Φύτρος μέσω της ιστοσελίδας μας κατέθεσε τη δική του άποψη για τα όσα ακούγονται για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής υπογραμμίζοντας ότι είναι ανέφικτο να διεξαχθεί πρωτάθλημα.

Αφού εξήγησε τους λόγους που δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα ευχήθηκε σε όλο το κόσμο να έχει καλές γιορτές με υγεία.

Αναλυτικά:

"Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες που δεν μπορούν να ξεπεραστούν με τα υπάρχοντα δεδομένα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να διεξαχθεί πρωτάθλημα αφού ο κόσμος δεν μπορεί να συγκρατηθεί και το είδαμε τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Δεν μπορούμε να κάνουμε τους χωροφύλακες οι παράγοντες επειδή δεν υπάρχει αστυνόμευση στα ματς της Γ' Εθνικής. Επιπλέον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με κλειστές τις πόρτες δεν υπάρχει. Ακόμη και το πρωτόκολλο να τηρηθεί ποιες ομάδες θα καλύψουν το κόστος; Ήδη χωρίς κόσμο στις εξέδρες αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε τεράστια οικονομικά ποσά στις διαιτησίες και τα έσοδα που έχουν οι ομάδες είναι μηδαμινά. Οπότε για τι ποδόσφαιρο συζητάμε; Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία και να επιστρέψουμε σύντομα υγιείς σε αυτό που αγαπάμε".

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares