Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 13:45

Φύτρος: «Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, δύσκολη η επιστροφή στα γήπεδα»

Σπανίως τοποθετείται δημόσια ωστόσο όσες φορές το κάνει, τα λόγια του έχουν νόημα.

Ο λόγος για τον πρόεδρο του Χαραυγιακού, Μανώλη Φυτρο, ο οποίος με τοποθέτηση του στο soccerlive.gr στάθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, υπογραμμίζοντας ότι εάν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, η έναρξη του πρωταθλήματος φαντάζει αδύνατη.

Αναλυτικά

''Πρώτα απ' όλα νομίζω ότι σωστά έκαναν οι ειδικοί και διέκοψαν τα πρωταθλήματα διότι θα είχαμε περισσότερα κρούσματα. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο κόσμος έμπαινε ανεξέλεγκτα στις κερκίδες αφού δεν υπήρχε η απαραίτητη ασφάλεια. Δεν υπάρχει προστασία στο τοπικό και Γ 'Εθνική και φυσικά δεν μπορούν να τηρηθούν τα πρωτόκολλα. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Μια από αυτές και εμείς όμως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι''.

Σε ερώτηση για το αν ειναι θετικός να ξεκινήσει η σεζόν και οι αγώνες, ο ισχυρός άνδρας του Χαραυγιακού δήλωσε:

"Με τις συνθήκες αυτές όχι. Εφόσον βελτιωθούν οι δείκτες των κρουσμάτων και αποκλιμακωθεί η κατάσταση στις ΜΕΘ, πιστεύω θα μπορούμε να μιλήσουμε για την έναρξη της σεζόν".

Στον επίλογο του, ο κ. Φύτρος ευχαρίστησε την δημοτικό αρχή για τις ενέργειες που έκανε και προχώρησε σε βελτιώσεις στο γήπεδο:

"Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Χατζηδάκη Γιώργο και τον πρόεδρο επιτροπής Αθλητισμού, Θέμη Γιαννόπουλο, για τις εργασίες που έγιναν στο γήπεδο Ηλιούπολης Α'"

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares