Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 18:36

Χατζηαλέξης: «Στόχος μας είναι η παραμονή και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Ο Χαραυγιακός αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στον 6ο όμιλο της Γ Εθνικής καθώς είχε κατορθώσει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας μετά από τρεις αγωνιστικές έχοντας πανηγυρίσει δύο νίκες και μία ήττα σε τρία ματς.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η ιστορική ομάδα έχει θέσει στόχο μία καλή πορεία σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους των τελευταίων ετών, το εγχείρημα δείχνει να έχει πετύχει χωρίς ωστόσο να όνειρο μάτι κανένας από τους ανθρώπους του κλαμπ.

Έχοντας ενεργήσει στη μεταγραφική περίοδο ορθά χωρίς μεγάλες σπατάλες λόγω του φόβου που υπήρχε για τον covid 19, η διοίκηση του Μανώλη Φύτρου δεν άλλαξε φιλοσοφία διατηρώντας τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στην τεχνική ηγεσία και εντάσσοντας στο ρόστερ ποδοσφαιριστές νεαρούς σε ηλικία που είχαν δίψα για διάκριση. Το μίγμα μέχρι στιγμής δείχνει να έχει πιάσει παρότι η ομάδα έχει ένα από τα χαμηλότερα μπατζετ στην κατηγορία, ωστόσο εύλογα επικρατεί προβληματισμός για την κατάσταση πού θα βρίσκεται ο σύλλογος όταν επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της πανδημίας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, κ. Μαργαριτη Χατζηαλέξη ο οποίος εξέφρασε τους προβληματισμούς του για το πώς θα επιστρέψει η ομάδα του λέγοντας: «Σίγουρα ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μας συμβεί αυτή την εποχή αφού ήμασταν σε καλή κατάσταση, αλλά τι να κάνουμε, η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις των αρμοδίων».

Σας προβληματίζει το come back και το πως θα έχει επηρεαστεί η ομάδα σας;

«Σίγουρα θα επηρεάσει όλες τις ομάδες όπως και τη δική μας ομάδα. Θα το δούμε όμως με την επιστροφή. Οι ποδοσφαιριστές μας όμως έχουν φιλότιμο και θεωρώ ότι θα τηρήσουν στο ακέραιο τα προγράμματα που τους έχουμε δώσει».

Για την εκκίνηση που εχει πραγματοποιήσει η ομάδα σας;

«Σίγουρα και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, είχαμε καλό ρυθμό, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, παρ’ όλο που το τελευταίο αποτέλεσμα μας αδικεί. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος δεν είναι spreed και έχει δρόμο ακόμη».

Ποιες ομάδες θεωρείτε φαβορί;

«Οι ομάδες που έχουν δηλώσει και άλλες που το έχουν δείξει. Πιστεύω ότι σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι η Ηλιούπολη, όμως και ο Φωστήρας και ο Εθνικός, και η Προοδευτική και ο Πανιώνιος θα παλέψουν για την ανοδο. Εμάς πρώτος μας στόχος είναι να σωθούμε, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».

Μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν;

«Μεταγραφές δεν θα γίνουν, το υπάρχον ρόστερ μπορεί να σηκώσει το βάρος μέχρι τέλους ωστόσο μια μεγάλη μεταγραφή εκ των έσω είναι η επιστροφή του Δημήτρη Αναστασόπουλου που έλειπε για επαγγελματικούς λόγους και με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι στη διάθεση μας».

Είσαι ευχαριστημένος από τους διοικούντες;

«Είμαι ευχαριστημένος από τη διοίκηση για τις προσπάθειες που καταβάλει. Νομίζω ότι τις ομάδες τις… χτίζουν οι παρέες. Έτσι ο Χαραυγιακός είναι μια παρέα που αποτελεί από αγνούς παράγοντες που παλεύουν καθημερνά για την επιβίωση της ομάδας»

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares