Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 20:16

Πανταζής: «Κρίμα που ο Φωστήρας μπήκε στη διαδικασία να βοηθήσει τον Μπιταξή»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος του Φωστήρα, Διονύσης Πανταζής, λίγη ώρα μετά τη δήλωση του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Βαγγέλη Μπιταξή, που ανέφερε ότι η ομάδα είχε οφειλές προς το πρόσωπο του.

Με ειρωνικό ύφος, ο ισχυρός άνδρας απάντησε μέσω της ιστοσελίδας μας στον ποδοσφαιριστή λέγοντας: «Νομίζω ότι ο κόσμος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις αλλά ας υπενθυμίσουμε τι συνέβη στην περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Ο κ. Μπιταξής την περσινή χρονιά παρακάλαγε την ομάδα να μεσολαβήσει προκειμένου να έρθει μέσω μετάθεσης σε στρατιωτική μονάδα της Αθήνας υποστηρίζοντας μάλιστα ότι δεν ήθελε αμοιβή για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο, αλλά μονάχα τη μετάθεση.

Βέβαια όλως περιέργως ο κ. Μπιταξής «τσέπωνε» τα χρήματα που έπαιρνε κάθε μήνα εκείνη την περίοδο από το σύλλογο, ξεχνώντας ότι είχε δηλώσει ότι δεν ήθελε χρήματα. Πάμε παρακάτω. Τη φετινή χρονιά και τα επιτεύγματα του; Μηδαμινά.

Μπαίνουμε στη διαδικασία να απαντήσουμε σε έναν "παίκτη" που έκανε την ομάδα άνω κάτω κατά την περίοδο της προετοιμασίας έχοντας το θράσος να κατηγορεί προπονητές αλλά και συμπαίκτες του. Αλλά τι να περιμένει κανείς από ποδοσφαιριστή που δεν έχει στεριώσει πάνω από έξι μήνες σε ομάδα; Κρίμα που η ομάδα μας μπήκε στη διαδικασία να τον βοηθήσει ενώ γνώριζε εξ αρχής την τραγική περίπτωση του.

Όσον αφορά τα χρωστούμενα τώρα, ας μας πει ο κ. ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ-ΜΠΙΤΑΞΗΣ τι συμφωνία είχε γίνει και ποιο είναι το χρέος μας προς το πρόσωπο του. Άλλωστε εάν είχε παράπονο γνωρίζει αρκετά καλά που βρίσκονται τα γραφεία του συλλόγου ώστε να έρθει σε επικοινωνια μαζί μας.

Δυστυχώς δεν τον βρήκε και ο γνωστός φίλος της ομάδας, Μιχάλης Μπουζούκας, ο οποίος είναι κάτοχος εστιατορίου και θα έπρεπε να ανέχετε κάθε μέρα τον κ. Μπιταξή προκειμένου να του προσφέρει ένα πιάτο φαγητό. Βέβαια από την ημέρα που έφυγε ο κ Μπιταξής, ο κ. Μπουζούκας δεν μπόρεσε να τον βρει για να εξοφληθεί με αποτέλεσμα να πληρώσουμε εμείς τα… χρωστούμενα του κ. Μπιταξή.

Σαν ομάδα δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε ξανά και εχουμε μια γνωστή έκφραση στον Ταύρο που ταιριάζει απόλυτα στον ποδοσφαιριστή: Τα ρέστα.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares