Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 18:02

Αφαίρεση 9 βαθμών για οφειλές στον Πανιώνιο

Την αφαίρεση συνολικά 9 βαθμών από τον Πανιώνιο αποφάσισε μεταξύ άλλων το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά την τελευταία του συνεδρίαση.

Οι παρακάτω αποφάσεις θα ισχύσουν μέχρι να εξοφληθούν οι Πινιώτης, Τασουλής και Λάμπρου.

Τα σχετικά αποσπάσματα της απόφασης:

«Καμπάνες» για Πανιώνιο, Βέροια, Απόλλωνα Πόντου, αλλά και Κέρκυρα από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 103/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μιχαήλ-Άγγελου Πινιώτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρίστου Τασουλή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 70/2020 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Λάζαρου Λάμπρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 71/2020 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares