Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 16:45

Αήττητος Σπάτων: Ζωντανά οι μεταδόσεις στο Αήττητος TV

Την έναρξη των ζωντανών μεταδώσεων μέσω του ΑΗΤΤΗΤΟΣ TV ανακοίνωσε η ομάδα του Αήττητου Σπάτων.

Το δελτίο τύπου

Ο Αήττητος Σπάτων ανακοινώνει ότι ενόψει της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα μεταδίδει σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) μέσω του ΑΗΤΤΗΤΟΣ TV (επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube) τους σπουδαίους του αγώνες στον άκρως ανταγωνιστικό 6Ο όμιλο που συμμετέχει με αντιπάλους κορυφαίες αθηναϊκές και νησιωτικές ομάδες.
Με το ΑΗΤΤΗΤΟΣ TV ο σύλλογος αξιοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία και ανταποκρίνεται στην επιθυμία των φιλάθλων να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες, μιας και σε πρώτη φάση δεν θα επιτρέπεται η παρουσία τους στο γήπεδο λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλει ο COVID-19.
Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, να διαφημιστούν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης των αγώνων της ομάδας και να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου θα πληροφορηθούν τα διαφημιστικά πακέτα που προσφέρονται. Εγγραφείτε στο ΑΗΤΤΗΤΟΣ TV το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares