Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 14:09

Τριήμερο ρεπό στον Ηλυσιακό

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ηλυσιακού μετά την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο φιλικό με τον Γέρακα.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ψυρόπουλος είδε σημαντικά στοιχεία που δουλεύει στις προπονήσεις να βγαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου ωστόσο διατηρει χαμηλούς τόνους αφού μετά το ματς όπως τόνισε στην ιστοσελίδα μας υπογράμμισε ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο αφού χτίζεται από την αρχή. Από κει και πέρα οι κιτρινόμαυροι ξεκουράζονται το τριήμερο της Παναγίας και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη 17 Αυγούστου προκειμένου να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά ούτως ώστε να είναι έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος στις 20 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προετοιμασία έχουν ενσωματωθεί Βαμβακάς, Μητρόπουλος και Σαλαπάτας με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές να έχουν εξαιρετική παρουσία και στο φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας.

Από κει και πέρα την Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση ενώ σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι δεν αποκλείεται η ιστορική ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος στο δυναμικό της.

Τέλος ο σύλλογος από του Ζωγράφου δείχνει ότι κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα αφού το τεχνικό επιτελείο έδωσε ειδικό πρόγραμμα στους ποδοσφαιριστές το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσουν το τριήμερο προκειμένου να παραμείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares