Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 17:28

Κοντά σε Κραβαρίτη η ΑΕ Μοσχάτου

Έναν σπουδαίο τερματοφύλακα ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της η ΑΕ Μοσχάτου.

Η δημοφιλής ομάδα του Πειραιά που πέρυσι στον πρώτο γύρο του 5ου ομίλου ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος με άκρα μυστικότητα έχει προσεγγίσει τον πολύπειρο τερματοφύλακα Πέτρο Κραβαρίτη.

Ο 33χρονος πορτιέρο του οποίου οι παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες είναι αρκετές φαίνεται ότι βλέπει με καλό μάτι την προοπτική των πρασίνων.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πηγές της ιστοσελίδας μας Κραβαρίτης φαίνεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία.

Με την κίνηση αυτή, οι άνθρωποι του Μοσχάτου δείχνουν τις προθέσεις τους επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ ότι και τη νέα χρονιά θα βάλουν πολύ βαθειά το χέρι στην τσέπη παρά τις οικονομικές δυσκολίες προκειμένου η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να παρουσιαστεί αξιοπρεπής και όπως επιτάσσει η ιστορία της.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια ο Στέφανος Φανάριτης, ο Βασίλης Γκούμας και οι υπόλοιποι άνθρωποι που βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο του Μοσχάτου αποδεικνύουν ότι η ομάδα μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα.

Όσον αφορά τον Κραβαρίτη η ποιότητα του κάτω από την εστία είναι αδιαμφισβήτητη και είναι δεδομένο ότι θα ανεβάσει το επίπεδο των πράσινων.

Η λέξη σιγουριά, ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα είναι τρία στοιχεία που μπορούν να χαρακτηρίσουν το συγκεκριμένο πορτιέρο.

Ο Κραβαρίτης ξεκίνησε την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στον οποίο έφτασε να γίνει επαγγελματίας. Στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία σε Θρασύβουλο, Αναγέννηση Γιαννιτσών, FC Σέρρες, Σπάρτη και Απόλλωνα Λάρισας, καθώς επίσης και στη Γ’ Εθνική κατηγορία με την φανέλα της Σπάρτης (πρωτάθλημα και άνοδο σε Football Leage) , της Ρόδου, του Οδυσσέα Κορδελιού, της Ερμιονίδας (πρωτάθλημα και άνοδο σε Football Leage) και την τελευταία σαιζόν με την ομάδα της Πελλάνας Καστορείου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares