Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 19:27

Χαραλαμπίδης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, στόχος να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το Αιγάλεω παραχώρησε ο προπονητής, Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Αρχικά αφού στάθηκε στους λόγους που είπε το ναι στην ομάδα, στη συνέχεια αναφέρει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Superleague 2 και στους στόχους του Σίτι.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Αισθάνομαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι και τη νέα σεζόν στο Αιγάλεω. Ήμασταν ευχαριστημένοι και οι δυο πλευρές από την περσινή συνεργασία και έτσι συμφωνήσαμε να πορευτούμε από κοινού. Μετά από 14 χρόνια το Αιγάλεω επιστρέφει στην Superleague γεγονός που αποτελεί μεγάλο κίνητρο για όλους μας στο σύλλογο. Θα προσπαθήσουμε όπως τελειώσαμε τη χρονιά να ξεκινήσουμε δηλαδή με στόχο να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον ικανοποιήσουμε. Άλλωστε είναι ο 12ος παίκτης και η παρουσία του θα μας βοηθήσει. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Άρη Παλτόγλου για την εμπιστοσύνη που δείχνει. Πρόκειται για έναν καταπληκτικό άνθρωπο που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, στόχο δεν μπορούμε να βάλουμε ακόμη. Υπάρχει χρόνος και νομίζω ότι στη συνέχεια θα μπορούμε να πούμε περισσότερο".

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares