Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 21:11

Αλέξης Παπακωνσταντίνου: «Ωριμάσαμε ως διοίκηση, θα ενισχυθούμε σε όλα τα επίπεδα»

Το στίγμα της επόμενης χρονιάς έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η διοίκηση του Συλλόγου με αφορμή την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο μεγαλομέτοχος της βολιώτικης ΠΑΕ τόνισε πως η χρονιά που πέρασε έγινε μάθημα και σίγουρα δεν θα επαναληφθούν τα ίδια λάθη ενώ γι’ αυτή που έρχεται στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και η ομάδα να αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Παπακωνσταντίνου, όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Θα κάνω έναν μίνι απολογισμό, χωρίς να εστιάσω ιδιαίτερα στην περσινή χρονιά. Το φοβόμασταν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ότι θα ήταν μια ιδιαίτερη αγωνιστική σεζόν. Θεωρώ ότι άλλη ομάδα είχαμε τον Οκτώβριο – Νοέμβριο, κι άλλη ομάδα τέλη Μαρτίου λόγω συνθηκών. Ήταν ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα, που μέσα σε δυο μήνες ουσιαστικά κλήθηκαν όλες οι ομάδες να παίξουν 18 παιχνίδια, με πολλές εμβόλιμες, κάρτες, τραυματισμούς. Αυτό δεν είναι ελαφρυντικό. Όλες οι ομάδες τις ίδιες δυσκολίες είχαν.

Θεωρώ πως ως διοίκηση και οργανισμός ωριμάσαμε κατά έναν τρόπο. Προσωπικά θεωρώ ότι ίσως πήραμε κάποια μαθήματα πως πρέπει να σκεφτόμαστε πιο στρατηγικά στον χώρο, χωρίς βέβαια να παρακάμπτεις τα δικά σου θέλω και πιστεύω, αυτά που εκπροσωπείς και τα ήθη σου».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους»

«Από τη στιγμή που έκλεισε η χρονιά, όπως έκλεισε, και σώθηκε η παρτίδα, ξεκινήσαμε πολύ γρήγορα τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Οι καταλυτικές ημερομηνίες για πολλά θέματα είναι πιεσμένες. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά: αδειοδοτήσεις ΕΠΟ, αδειοδοτήσεις ΕΕΑ, μετοχικό κεφάλαιο, εγγυητικές, και άλλα. Ταυτόχρονα πρέπει να τρέξει το κομμάτι της οργάνωσης και στελέχωσης της πρώτης ομάδας όπως και ο καταρτισμός του ρόστερ.

Για να κλείσω με την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που πλαισιώνει την ΠΑΕ. Είναι πολλά άτομα που ούτε φαίνονται, ούτε εμφανίζονται. Δουλεύουν μέρα – νύχτα χωρίς καμία προσωπική προβολή για να πετύχει η ΠΑΕ και να σταθεί όρθια σε μια επαγγελματική κατηγορία με ότι συνεπάγεται αυτό. Αυτό το ευχαριστώ πηγαίνει κυρίως στα άτομα του γραφείου, στην Έλενα, στη Βάσια, σε άτομα του Ερασιτέχνη, από τον κ. Φάτση, μέχρι τον κ. Κολόζο και άλλους, τον κ. Καραγεωργόπουλο, στους φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς, τον κ. Μπάρδα, τον οδηγό του λεωφορείου, του βαν, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

«Θα ενισχυθούμε σε όλα τα επίπεδα»

«Φέτος, όπως κάθε χρόνο θα ενισχύσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ως διοίκηση θέλουμε κάθε χρόνο να μπορούμε να τα πηγαίνουμε και καλύτερα, είτε στο κομμάτι της τεχνολογίας, είτε οργανωτικά, είτε με στελέχη. Οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος.

Θα παίξουμε και πάλι σ’ ένα πρωτάθλημα που ακόμη και σήμερα, δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα είναι, αν θα έχει δύο ομίλους, που μάλλον, θα καθυστερήσει να ξεκινήσει, ελπίζω όχι όπως πέρυσι. Δηλαδή δεν πιστεύω πως θα τραβήξει Οκτώβριο – Νοέμβριο αλλά σίγουρα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο θα χρειαστεί έναν μήνα ακόμη.

Από εκεί και πέρα στόχος της ομάδας θα είναι να διασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή. Το άγχος που περάσαμε φέτος δεν αξίζει πρώτα απ’ όλα στο φίλαθλο κοινό και μετά σε κανέναν από εμάς. Δεν αξίζει σε μια ομάδα που πρεσβεύει ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Οπότε ο πρωταρχικός στόχος είναι να διασφαλιστεί η γρήγορη παραμονή κι από εκεί και πέρα να έχουμε ένα ελκυστικό προϊόν. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, σίγουρα αν υπάρχουν play off να μπούμε σε αυτή την τετράδα – εξάδα κι από εκεί και πέρα είναι όλα ανοιχτά».

«Ο Βοσνιάδης είναι ο σωστός άνθρωπος για τη Σούπερ Λιγκ 2»

«Ο βασικός λόγος της σημερινής συνέντευξης Τύπου είναι να παρουσιάσουμε τον κ. Αλέκο Βοσνιάδη. Μεγάλη τιμή μας που ήρθε υπό τις συνθήκες που ήρθε. Πιστεύουμε ως διοίκηση ότι είναι ο σωστός άνθρωπος να καθοδηγήσει την προσπάθεια της ομάδας στη Super League2. Τον ξέρετε όλοι, δεν χρειάζεται να του ευλογήσω τα γένια… Έχει βαρύ βιογραφικό».

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares