Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 12:40

Οι ευχαριστίες του Ιάλυσου

Μέσω δελτίο τύπου ο Ιάλυσος έκανε τη δική του αποτίμηση ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν.

Το δελτίο τύπου

«Η ΠΑΕ Ιάλυσος και ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια:

Τον πρόεδρο κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο και το προσωπικό της Ένωσης S.L.2-F.L. για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό που έδειξαν σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα το πρωτάθλημα.

Τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Διακοφώτη για την βοήθεια του όποτε την χρειαστήκαμε, δείχνοντας γι’ ακόμα μία φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό των ομάδων της Δωδεκανήσου, όπως και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ Δωδεκανήσου που έφεραν σε πέρας με επιτυχία τα καθήκοντά τους ως παρατηρητές αγώνα στις εντός έδρας αναμετρήσεις μας.

Τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη και όλο τον Οργανισμό για την συνεργασία που είχαμε σε όλα τα επίπεδα.

Τους δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου για την αντικειμενική κάλυψη του καθημερινού ρεπορτάζ και των αγώνων της ομάδας μας, για την σωστή ενημέρωση του φίλαθλου κοινού.

Τους χορηγούς μας, που στην δύσκολη οικονομική συγκυρία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ήταν στο πλευρό της ομάδας, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους.

Τέλος, τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας και όχι μόνο, που παρότι δεν επιτρεπόταν η παρουσία του στο γήπεδο, έβρισκε τον τρόπο να δείξει την αγάπη και την υποστηρίξει του στους ποδοσφαιριστές μας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους. Ραντεβού στην νέα αγωνιστική περίοδο στην Super League 2».

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares