Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 22:57

Πήρε ισοπαλία κόντρα στην Επισκοπή και μαζί την άνοδο στη Superleague 2 η Νίκη Βόλου

Τον πιο πολύτιμο βαθμό των τελευταίων ετών κατέκτησε η Νίκη Βόλου στην Επισκοπή κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Οι «Βολιώτες» μ’ αυτόν τον «χρυσό» πόντο δεν παρέμειναν απλά στην κατηγορία αλλά βρίσκονται με τα δύο πόδια στη Σούπερ Λιγκ 2.

Παρά τον παρασκηνιακό πόλεμο σε όλα τα επίπεδα η Νίκη Βόλου βρήκε τη δύναμη να μαζέψει τους πόντους που χρειαζόταν και να χαλάσει τα σχέδια ορισμένων που ήθελαν την ιστορική ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Το σημερινό ματς στην Κρήτη δεν αντέχει σε κριτική καθώς η Νίκη Βόλου είχε το κίνητρο της επιβίωσης απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε να μην χαλάσει το αήττητο της έδρας της. Η ισοπαλία άφησε ικανοποιημένους και τους δύο αντιπάλους, μα περισσότερο τους φιλοξενούμενους που μπορούν από σήμερα να σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Αλέκο Βοσνιάδη που ήρθε χωρίς δεύτερη σκέψη στην πιο δύσκολη στιγμή του πρωταθλήματος και κατάφερε να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την άνοδό τους στον προθάλαμο της Σούπερ Λιγκ 1.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας).

Βοηθοί: Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας).

4ος διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου).

Επισκοπή: Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Χρουσιέλ, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Πολυχρόνης, Γεωργούσης (79’ Ανυφαντάκης), Νάνι, Λίμα, Τσιριγώτης.

Νίκη Βόλου: Καραγκιόζης, Αργύρης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Καλουτσικίδης, Πολίμος (79’ Θεοδωρόπουλος), Κωστίκος, Σαλαμούρας (74’ λ.τρ. Ζιάκας), Γκαρσία (91’ Πετράκης), Κρουθ (74’ Τσιώλης), Ροχάνο (91’ Γκονζάλες).

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares