Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 16:30

Αποχώρησε με «βολές» ο Πίτκας: Οι... του κινήματος «δεν πληρώνω» δεν μας προσέφεραν ούτε τα βασικά

Τα προβλήματα στην ΠΑΕ Ρόδος συνεχίζονται, καθώς μετά τον Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο ακόμα ένας ποδοσφαιριστής δήλωσε την αποχώρηση του από τα ''ελάφια'' αφήνοντας μάλιστα αιχμές.

Ο λόγος για τον γκολκίπερ Βαγγέλη Πίτκα, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook ότι αποχωρεί από την ομάδα.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Πίτκα στο facebook:

«Τίτλοι τέλους. «Αυλαία». Φινάλε. Ο στόχος, αν και τα προβλήματα ήταν και παραμένουν αμέτρητα, επετεύχθη. Στην αρχή της σεζόν, δώσαμε όρκο οτι η ομάδα θα βγει κατηγορία, είτε γίνει η αναδιάρθρωση, είτε όχι.

Αγωνιστικά το πετύχαμε. Τώρα (ΑΝ)το τονίζω (ΑΝ)κάποιοι τσάμπα μάγκες και του…τσάμπα γενικώς, καταφέρουν από 2η να την ρίξουν... δύο κατηγορίες, θα τους μάθουν και οι λίγοι, γιατί οι πολλοί τους μάθαμε.

Προπονητές και ποδοσφαιριστές, κύριοι με «Κ» κεφαλαίο, όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Άλλοι δεν τήρησαν ούτε τα απλά, τα καθημερινά, τα απαραίτητα για να βιοποριστούμε. «Χορτάσαμε» από όρκους, υποσχέσεις και πριμ που ποτέ δεν είδαμε. Μέχρι και τον προπονητή τερματοφυλάκων κάναμε τέσσερις μήνες για το καλό της ομαδάς, να βγει η χρόνια και αυτό επειδή οι του κινήματος «δεν πληρώνω» δεν προσέφεραν ούτε τα βασικά. «Πολυτέλεια» μέχρι και το ζεστό νερό στο ξενοδοχειο!

Πολυτέλεια και οι φυσιοθεραπευτές που έφυγαν γιατί ήταν απλήρωτοι. Πάλι καλά που βρέθηκε ένα φιλότιμο παιδί εκπαιδευόμενο από το ΙΕΚ για να κάνουμε έστω τα βασικά.

Άπεξω όλα κούκλα και από μέσα πανούκλα.Έτσι διοικώ και γω κύριοι!

Μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, νομίζεις οτι τα έχεις δει και βιώσει όλα. Οσο παίζεις όμως μαθαίνεις και... παθαίνεις! Γι' αυτό φεύγεις, χωρίς να κοιτάζεις πίσω.

Για τους ΜΑΓΚΕΣ ποδοσφαιριστές, προπονητές, έχω να ευχηθώ καλή συνέχεια, καλή τύχη και γιατί όχι και στο εις το επανειδείν.

Για τους... τσάμπα μάγκες που με έκαναν να αηδιάσω για αυτό που αγαπάω, η συνέχεια στα αρμόδια όργανα. Επειδή η κοροϊδία έχει και όρια!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στον κόσμο της ομάδας. Μακριά, λόγω κορωνοϊου, αλλά αγαπημένοι!

Υ.Γ. Ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, κόσμος. Αν δεν ευχαρίστησα κάποιους, δεν είναι επειδή το ξέχασα! Για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις».

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares