Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 19:43

Μοιρασιά για Καλλιθέα και Νίκη Βόλου

Στο 0-0 έμειναν Καλλιθέα και Νίκη Βόλου σε ένα ματς όπου οι δυο ομάδες έδειξαν ότι είχαν ως στόχο να διαφυλάξουν περισσότερο τα νώτα τους.

Αυτό σημαίνει ότι η Καλλιθέα θέλει μόλις έναν βαθμό στο ματς με το Αιγάλεω για να βρεθεί στην Superleague 2 τη νέα σεζόν, ενώ από έναν πόντο θέλει η Νίκη Βόλου στο ματς με την Επισκοπή για να εξασφαλίσει την άνοδο της σε περίπτωση που ο Αστέρας Βλαχιώτη κερδίσει στο τελευταίο ματς (η Νίκη Βόλου προηγείται στην ισοβαθμία).

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή εάν ο Αστέρας Βλαχιώτη δεν κερδίσει τότε αυτόματα η Νίκη Βόλου εξασφαλίζει το εισιτήριο για την ανώτερη κατηγορία.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

7' Σουτ Παπαγγελή η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό της Νίκης και καταλήγει κόρνερ.

12' Ο Καντέ σκάβει τη μπάλα όμως ο Καραγκιόζης μπλοκάρει.

20' Μετά από φάουλ η μπάλα βρέθηκε στον Τζοβάρ που έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε αουτ.

26' Φωνάζει για πέναλτι η Νίκη Βόλου για κράτημα πάνω στον Μέτσε.

36' Ο Κρουθ βγάζει φάτσα με τον Κουρεπίνη τον Γκονζάλεζ όμως το σουτ του τελευταίου καταλήγει στον τερματοφύλακα της Καλλιθέας.

44' Φαουλ Στούπη ο Καραγκιόζης ίπταται και διώχνει τη μπάλα στο 'Γ'.

54' Ο Τσιμπούκας επωφελείται από τις κόντρες και κάνει το σουτ, ο Κουρεπίνης δύσκολα σε κόρνερ.

64' Μεγάλη στιγμή για την Καλλιθέα. Μετά από φάουλ, ο Σταύρο βρέθηκε στην τροχιά της μπάλας που έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιάννης Τάτσης) Κουρεπίνης, Παπαγγελής , Παντελίδης (63' Ρόπας), Μουσταφίδης, Κρητικός, Καντέ , Χοτζάλλι (46' Καραγιάννης), Σάμιος (46' Βασιλειάδης), Στούπης, Καββαδίας (89' Πικούλης), Σταύρου (77' Ένγκουεμ).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης) Καραγκιόζης, Καλουτσικίδης (78' Πολίμος), Τζοβάρας, Αργύρης, Τσιμπούκας, Μπόσιο, Μέτσε, Γκαρσία (87' Μπιτσάκος), Ντομίνγκετ, Γκονζάλεζ, Κρουθ (73' Σαλαμούρας).

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares