Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 15:05

Στις 12 Σεπτεμβρίου η σέντρα στη Super League 2

Βγήκε... λευκός καπνός, μετά την τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της Super League 2

Αναδιάρθρωση, μία ενιαία Β' Εθνική (ξανά) και σέντρα -καλώς εχόντων των πραγμάτων- στις 12 Σεπτεμβρίου. Ακόμη μια σημαντική απόφαση που πάρθηκε, είναι ο εμβολιασμών όλων όσοι βρίσκονται στις ομάδες, απο τους ποδοσφαιριστές, έως και τον τελευταίο άνθρωπο που απαρτίζει το τιμ.

Απο εκεί και έπειτα ένα σημαντικό θέμα της τηλεδιάσκεψης ήταν οι Β' ομάδες, οι οποίες είναι αποδεκτές, όμως υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως οι ομάδες των δύο κατηγοριών που θα συνχωνευτούν, τάχθηκαν υπέρ της πρότασης του Ολυμπιακού, ο οποίος θυμίζουμε πως είχε προτείνει: "οι «ομάδες Β» των ΠΑΕ της Super League 1 να μην έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν κανένα ποσό από τα έσοδα των ομάδων της Super League 2 (τηλεοπτικά δικαιώματα, κεντρικές χορηγίες, στοίχημα κλπ). Δηλαδή οι συμμετέχουσες στη Super League 2 ομάδες, θα καρπωθούν αποκλειστικά την υπεραξία στα έσοδα της Super League 2 από τη συμμετοχή των «ομάδων Β» των ΠΑΕ της Super League 1 είτε εμπορική, είτε σε τηλεοπτικά δικαιώματα, είτε από τους χορηγούς του πρωταθλήματος".

Τέλος, σχετικά με τις Β' ομάδες, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα συμμετέχουν 4 ή 6 ομάδες ακόμη.

Κατηγορία FL/SL2 NEWS

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares