Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 16:10

Μαργέτης: Τίμιος ο Φυντάνης και το επιτελείο του, δεν δεχόμαστε την παραίτηση

Με αφορμή την παραίτηση του τεχνικού επιτελείου του Ασπρόπυργου μετά την ήττα από τον Αστέρα Βλαχιώτη ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Γιώργος Μαργέτης με γραπτή δήλωση του δεν έκανε δεκτή την παραίτηση, ενώ προανήγγειλε εξελίξεις.

Η δήλωση του κ. Μαργέτη:

Για τη παραίτηση που έθεσε στη διάθεση μου ο κος Φυντάνης και το επιτελείο του, θέλω να πω ότι έχω μάθει να συνεργάζομαι με ανθρώπους με λόγο και τιμιότητα κι επειδή αυτό το τεχνικό τιμ είναι σε αυτή τη κατηγορία ανθρώπων, δεν αποδέχομαι την παραίτηση και συνεχίζουμε και για τα υπολοιπα τρία παιχνίδια ως το τέλος.

Θέλω να πω στους φίλους της ομάδας ότι πραγματοποιήσαμε ένα αγώνα , με ότι δυνάμεις διαθέταμε, με ένα μπατζετ ποδοσφαιρικό το χαμηλότερο στη κατηγορία.

Παλέψαμε όλα τα παιχνίδια και οποία χάσαμε έγινε στις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά δυο ματς έχουν βασανίσει και βασανίζουν ακόμη το μυαλό μου, για διάφορους λόγους, αλλά είναι χρέος τιμης και ηθικής για μένα να βρω την ακρη... και θα τη βρω ... και τότε θα στεναχωρηθούν ορισμένοι... έχω κάνει συζήτηση με τους αρχηγούς της ομάδας για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που πρέπει και τότε θα ξανά μιλήσω ... στο τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει απολογισμός για όλα τα πεπραγμένα στην ομάδα επι των ημερών μου και θα παραδοθεί η ομάδα στα χέρια του μεγαλομετόχου ο οποίος και θα αποφασίσει και για το μέλλον της.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Μαργέτης

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares