Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 20:54

Καλλιθέα: Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να σφυρίζει ο Δραγάτης

Ανακοίνωση κατά του διαιτητή Δραγάτη εξέδωσε η Καλλιθέα, ανασύροντας ακόμα και αγώνες του συγκεκριμένου διαιτητή από την περσινή περίοδο. 

Η ανακοίνωση:

Πάγια αρχή της Διοίκησης της ΠΑΕ Καλλιθέα , είναι να μην διαμαρτύρεται για την διαιτησία και τούτο διότι και τα ανθρωπινά λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο .

Δεν το κάναμε, ούτε την περασμένη Κυριακή, που ενώ κερδίζαμε στο 83’, 1-2 μέσα στη Ρόδο, με την ομώνυμη ομάδα , από αγνοία κανονισμών του επόπτη κυρίου Κάλλη (ΕΠΣΑΝΑ ) , ο οποίος πηρέ στο λαιμό του και τον διαιτητή κύριο Τάσση , αντί όπως λέει ο κανονισμός να έχουμε έμμεσο και κίτρινη, μέτρησε το γκολ .

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για αυτή τη φάση και ο διαιτητής και ο επόπτης παραπεμφθήκαν , στα πειθαρχικά τους όργανα και τέθηκαν προσωρινά εκτός πινάκων.

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 είχαμε την ολοκλήρωση (?) του εγκλήματος από το γνωστό πολύ εργαλείο «κύριο» Δραγάτη. Τον άνθρωπο των ειδικών αποστολών που προαλείφεται μάλιστα για την Α Εθνική . (τρομάρα μας) .

Την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα τον Δεκέμβρη 2019 στον αγώνα ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (σημερινή Σαντορίνη 2020) ο κύριος Δραγάτης , παίζοντας 100 – 0 εις βάρος μας, δεν κατάφερε να μας εμποδίσει να φτάσουμε στην νίκη.

Τότε, πιστέψαμε ότι ήταν σε κακή ημέρα. Όπως λίγες μέρες αργότερα στο παιχνίδι Ηλυσιακός - Θύελλα Καμαρίου ξεπέρασε τον εαυτό του και τα κατάφερε . Κέρδισε η Θύελλα Καμαρίου 2-1.

Και πάλι σε κακή ημέρα ήταν….

Φέτος, πιστεύαμε ότι οι κακές μέρες του κυρίου Δραγάτη τέλειωσαν. Δυστυχώς, κάναμε λάθος . Οι κακές μέρες του κυρίου Δραγάτη, φαίνεται είναι μόνιμες . Ο συγκεκριμένος κύριος, με ύφος 1000 καρδινάλιών και το ειρωνικό στυλ που εκνευρίζει τους πάντες, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να σφυρίζει. Αυτή η στιγμή είναι τώρα .

Ο κύριος Δραγάτης (ΕΠΣΑΝΑ) συνεπικουρούμενος από τον κύριο Πριόνα (ΕΥΒΟΙΑΣ) τα κατάφεραν να φύγουμε ηττημένοι από το γήπεδο και γεμάτοι παράπονα .

Ενημερώνουμε τον κύριο Δραγάτη , ότι αυτού του είδους οι διαιτητικές συμπεριφορές ακόμα και αν εκλαμβάνονται ως σινιάλα δεν περνάνε στην Καλλιθέα .

Τελειώνοντας, θέλουμε να επισημάνουμε σε φίλους και αντιπάλους , η ομάδα μας εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας και απαιτεί σεβασμό.

Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ έχει και «Δύναμη και Φωνή » και ξέρει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της .

Γραφείο Τύπου

Γ.Σ ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares