Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 02:28

Νίκησε τον Ασπρόπυργο και παραμένει σε απόσταση βολής από την Καλαμάτα η Ρόδος

Με τέρμα της «χρυσής» αλλαγής του Κώστα Βελιτζέλου, Διονύση Μακρυδημήτρη η Ρόδος επικράτησε με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο του Ασπρόπυργου για την εξ' αναβολής 9η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League.

Τα «ελάφια» πέταξαν στα σκουπίδια ένα ημίχρονο, όμως στην επανάληψη έβγαλαν ενέργεια και πάθος, καταφέρνοντας έτσι να πάρουν μια πολύτιμη νίκη που τους έφερε σε απόσταση δυο βαθμών από την πρωτοπόρο Καλαμάτα!

Από την άλλη ομάδα του Ηλία Φυντανη πάλεψε το ματς όμως δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.
Στο 21' ο Μπαξεβάνος έκανε το σουτ με τον Ντιμίτροβιτς να διώχνει ενώ στο 39' η Ρόδος άγγιξε το 1-0, όταν μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ του Σερέντιουκ μέσα από την περιοχή, ο Ντιμίτροβιτς με δύσκολη απόκρουση στην γωνία του κράτησε το «μηδέν».

Το τέρμα που έκρινε το ματς πέτυχε ο Μακρυδημήτρης στο 77' με σουτ.

Ρόδος (Βελιτζέλος): Πίτκας, Καραγεώργης, Χύσι, Μαρτσάκης (64′ Ρεβυθόπουλος), Νικολόπουλος, Σουλάϊ (46′ Ριτάκο), Μπαξεβάνος, Δελαπόρτας (82′ Βουργουτζής), Σερέντιουκ (64′ Μακρυδημήτρης), Λίχτι (56′ Τσίπρας), Αρναρέλλης.

Ασπρόπυργος (Φυντάνης): Ντιμίτροβιτς, Αργυρόπουλος, Θεοδώρου, Παπαθανασίου, Να, Κατίδης (56′ Τραορέ), Μαρούδας (69′ Βασιλείου), Τζανουλίνος, Ζαχαράκης, Β. Μουκίδης (81′ Ζαχαρός), Λάμπογλου (81′ Γεωργόπουλος).

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares