Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021 14:25

Προβλήματα ενόψει Βλαχιώτη στην Καλαμάτα

Έχοντας μία δεδομένη απουσία και δύο ακόμη ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι αμφίβολοι λόγω τραυματισμών, η Καλαμάτα ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής στη Σκάλα Λακωνίας απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Απών από το παιχνίδι θα είναι ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος, ο οποίος στην αναμέτρηση με την Ρόδο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και το παιχνίδι που επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του είναι αυτό απέναντι στη Λακωνική ομάδα.

Η Μαύρη Θύελλα θα έχει λοιπόν μια απουσία από την επίθεση και μένει να φανεί εάν θα υπάρξουν κι άλλες ελλείψεις, από την άμυνα και την μεσαία γραμμή, καθώς οι Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος και Μπάμπης Παυλίδης, εξακολουθούν να έχουν ενοχλήσεις.

Ο Κωνσταντινόπουλος ξεκίνησε θεραπεία για ένα χτύπημα στο πόδι και θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος, ενώ ο Παυλίδης έχει ενοχλήσεις από ένα διάστρεμμα που έπαθε επίσης στο τελευταίο παιχνίδι.

Στην επιστροφή των μελανόλευκων μετά το διήμερο ρεπό, ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για το παιχνίδι και τη νίκη απέναντι στη Ρόδο εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και την απόδοση, ζητώντας από τους παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Οι μελανόλευκοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το μάξιμουμ των βαθμών στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, με Αστέρα Βλαχιώτη και Νίκη Βόλου, ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και να μπουν με αέρα πρωταθλητών στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares